پنج شنبه، 18 شهريور، 1389
ورود | عضویت
 بچه هاي ايروني • مشاهده مبحث - ارتقا سایت به سیستم جدید

ارتقا سایت به سیستم جدید

كليه ي اطلاعات مربوط به انجمنها در اين بخش قرار مي گيرد.
حامد جان از مرورگر نبود چون با IE هم امتحان کردم همین مشکل رو داشتم
یک نکته دیگه از سایت دیگه هم که لینک میزنی ارسال نمیشه همون باید توی notepad کپی کنم بعد اینجا بزارم.
یک چیز دیگه هیچ تاپیکی نمیتونم بزنم فقط میتونم پست بزنم.
نمیدونم دیگه چی کار کنم.
راستی حامد جان نمیشه این اسمایل ها رو واسه پاسخ سریع هم فعال کنی ؟
آن چه که در تمام عمرم آموختم در یک کلمه خلاصه میشود : میگذرد
نماد کاربر
roobi

مدیر گفتگوی آزاد
مدیر گفتگوی آزاد

تاريخ عضويت: سه شنبه 1 خرداد 1386 00:00:00
پست » دوشنبه 24 اسفند 1388 10:31:05

بازم سلام.....اومدم بگم...سینا هم مشکل منو داره..قالبش رو کرده ای ار کیدز...الان سایت واسش باز نمیشه.....اینم بی زحمت درستش کنین...راستی نام کاربریش s_g_h(فکر کنم با حروف بزرگ)
سر خاک عشق قلبم...هیچ کسی گریه نکردش.....خدا هم هیچی نمی گفت....با همون نگاه سردش

عشق من باید بدونی.....زمونه بهمونه کرده.....جای تو تو خونه من.......یکی رو نشونه کرده 

جای تو کسی نبودش.....واسه من قصه بخونه.....می دونن دوسش ندارم....ولی باز پیشم می زارن

ولی من هنوز نذاشتم....توی قلب من بخوابه.....چرا من ادم تنهام.......یه سوال بی جوابه

گل های رز تو قلبم.....تو شکست بو نمی گیرن......همه شون یک عهدی بستن......سر عشق تو بمیرن

قلب من سرده و خالی....اخرین حرفم به عشقم.....نیلوفر یه یادگاری...ولی با رز ای پرپر 

تصوير
نماد کاربر
asheg

دوست برتر
دوست برتر

تاريخ عضويت: سه شنبه 27 اسفند 1387 00:00:00
پست » دوشنبه 24 اسفند 1388 21:09:27

الان دیگه نباید مشکل قالب داشته باشه هیچکس.
روبی جان لطفا یه بار دیگه امتحان کم ببین میتونی پست بدی.
نماد کاربر
James

مدیر كل
مدیر كل

تاريخ عضويت: جمعه 14 ارديبهشت 1386 00:00:00
پست » سه شنبه 25 اسفند 1388 09:19:00

می خواستم یه پیشنهاد بدم....اگر وقت کردین یه ویرایشگر واسه سایت هم طراحی کنین...این ویرایشگر اعصاب ادم رو خورد می کنه...من الان می خوام تاپیک عکس بفرستم...هیچ عکسی رو باز نمی کنه..فقط لینک تصویر رو میاره...چپ چین و راست چین هم فکر کنم نداره....مگر اینکه کد بدم..این جوری هم که هر تاپیک نیم ساعت طول می کشه..مرسی
سر خاک عشق قلبم...هیچ کسی گریه نکردش.....خدا هم هیچی نمی گفت....با همون نگاه سردش

عشق من باید بدونی.....زمونه بهمونه کرده.....جای تو تو خونه من.......یکی رو نشونه کرده 

جای تو کسی نبودش.....واسه من قصه بخونه.....می دونن دوسش ندارم....ولی باز پیشم می زارن

ولی من هنوز نذاشتم....توی قلب من بخوابه.....چرا من ادم تنهام.......یه سوال بی جوابه

گل های رز تو قلبم.....تو شکست بو نمی گیرن......همه شون یک عهدی بستن......سر عشق تو بمیرن

قلب من سرده و خالی....اخرین حرفم به عشقم.....نیلوفر یه یادگاری...ولی با رز ای پرپر 

تصوير
نماد کاربر
asheg

دوست برتر
دوست برتر

تاريخ عضويت: سه شنبه 27 اسفند 1387 00:00:00
پست » جمعه 28 اسفند 1388 15:56:32

قبلي

بازگشت به تابلوي اطلاعات

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان