چهارشنبه، 17 شهريور، 1389
ورود | عضویت
 بچه هاي ايروني • مشاهده مبحث - اس ام اس سرکاری

اس ام اس سرکاری

در اين بخش مي توانيد جديدترين پيامهاي كوتاه تلفن همراه (SMS) را مطالعه كنيد.
با سلام

اس ام اس سرکاری( مخصوص 2 شب به بعد)

يه سوال برام پيش اومده، شبا كه ميگن: "بگير بخواب" چي رو بايد بگيريم؟؟؟
بيخيال حالا، بگير بخواب!!

[RIGHT]چند تا اس ام اس جديد اومده زنگ بزن برات بخونم ، هزينه ام زياد نشه[/RIGHT]
[RIGHT]

-----الله اكبر
الله اكبر
.
.
.
.
بيدار شو وقت نمازه

[/RIGHT]
[RIGHT]
اين اس ام اس فقط براي دويدن شما به سوي موبايل بوده و هيچ خاصيت ديگه نداره .
[/RIGHT]
[RIGHT]

سلام اين اس ام اس صرفآ جهت يادآوري به شما براي مسواک زدن است
و ارزش قانوني ديگه اي ندارد . شب بخير .[/RIGHT]
[RIGHT]

همه جا امن و امانه! تو راحت بگير بخواب![/RIGHT]
[RIGHT]
[/RIGHT]
[RIGHT]پا شو سرت از رو متکا افتاده پايين!
[/RIGHT]
[RIGHT]

مشترك گرامي اين اس ام اس به منظور بيدار كردن شما مي باشد لطفا لبخند بزنيد!
[/RIGHT]
[RIGHT]
[/RIGHT]
[RIGHT]ميگم پاشو يه چند تا اس ام اس بفرستيم اينور اونور مردمو بيدار كنيم . خيلي حال ميده.
[/RIGHT]
[RIGHT]
[/RIGHT]
[RIGHT]هر وقت به هوش اومدي به من زنگ بزن!
[/RIGHT]
[RIGHT]
[/RIGHT]
[RIGHT]
ببين عزيز دلم پاشو..............اگه پا نشي قهر ميکنما.................خب دلم برات تنگ شده.........جون من پاشو.............پاشدي..............افرين عزيزم...............حالا که پاشدي ماچم کن بگير بکپ
[/RIGHT]
[RIGHT]
[/RIGHT]
[RIGHT]سلام. ببخشيد بد موقع مزاحم شدم!، راستش را بخواهيد يه سوالي داشتم خيلي وقت بود ذهنم را مشغول كرده بود، مي خواستم بپرسم... مي خواستم... اصلا ولش كن. بزار براي بعد، خب؟
[/RIGHT]
[RIGHT]
[/RIGHT]
[RIGHT]سلام .... تو رو خدا ببخش .... نمي خواستم اين موقع شب بيدارت كنم ..... واقعاً ببخش.... سعي كن دركم كني .... من موبايلم گم شده زنگ بزن به گوشيم تا ببينم كجاست .شرمنده!!!
[/RIGHT]
[RIGHT]
[/RIGHT]
[RIGHT]خيلي ببخشيد..مثل اينکه موقع بدي مزاحم شدم..خواستم بپرسم آب خوردي آفتابه رو کجا گذاشتي
[/RIGHT]
[RIGHT]
[/RIGHT]
[RIGHT]سلام.اصلا نمي خواستم بيدارت کنم ولي مجبورم.من ميخوام برم wc ولي تاريکه مي ترسم تو رو خدا تو هم بيا
[/RIGHT]
[RIGHT]
[/RIGHT]
[RIGHT]مي خواستم ببينم شبا که مي خواي بخوابي گوشيتو خاموش مي کني که سره کارت نزارن...
[/RIGHT]
[RIGHT]
[/RIGHT]
[RIGHT]خوش حالم که خوابي عزيزم
چون اگه بيدار بودي و مي دونستي از دلتنگي تو خوابم نمي بره حتما خوابت نمي برد
[/RIGHT]
[RIGHT]
[/RIGHT]
[RIGHT]به اشتياق اولين دانه برف، به تحمل آخرين برگ پاييز، به گرماي تن خورشيد و به
زيبايي آسمان شب قسم مي خورم كه سر كاري
[/RIGHT]
[RIGHT]
[/RIGHT]
[RIGHT]ببين الان ساعت 2 نیمه شبه. 1 ساعته ديگه قراره که منگولا برن پيش خدا و شفا بگيرن .حواست باشه يادت نره ها ، خواب نموني يه وقت!!!
[/RIGHT]
[RIGHT]
[/RIGHT]
[RIGHT]هه هه هه گول خوردي من اس ام اس نبيدم وجدان مبايلت بيدم فقط وخاستم منو از جيبت در وياري تا كمي هوا وخورم جيگر.
[/RIGHT]
[RIGHT]
[/RIGHT]
[RIGHT]اين اس ام اس رو فرستادم فقط براي اينکه مشغول باشي و دست تو دماغت نکني !!!
[/RIGHT]
[RIGHT]
[/RIGHT]
[RIGHT]خواص گوسفند :
بو ميدهد
سبزي ميخورد
گاهي مي خوابد
پرواز نميکند
عقل دارد اما اس ام اس هاي سر کاري را تا آخر مي خواند[/RIGHT]
[RIGHT] [/RIGHT]
[RIGHT] [/RIGHT]
[RIGHT]راستی از بین بچه های سایت که خدای نکرده کسی شماره موبایل منو نداره[/RIGHT]
[RIGHT] [/RIGHT]
[RIGHT]یا حق[/RIGHT]
دانلود نامحدود بدون یوزر پریمیوم با بيشترين سرعت ممكن از رپيدشر، مگاآپلود، مگاشرز، اپلودد ، نت لود ، فایل فاکتوری ، دپوزیت فایلز ،ایزی شر ، 4 شرد و حتي فايلهاي تورنت...
[CENTER]خدا حافظ همين حالا،همين حالا که من تنهام خداحافظ به شرطي که بفهمي تر شده چشمام خداحافظ کمي غمگين،به ياد اون همه ترديد به ياد آسموني که منو از چشم تو مي ديد اگه گفتم خداحافظ، نه اينکه رفتنت ساده است نه اينکه مي­شه باور کرد دوباره آخر جاده است خداحافظ واسه اينکه نبندي دل به روياها بدوني بي تو و با تو همينه رسم اين دنيا[/CENTER]
[CENTER]لالا لالا نخواب دنيا کثيفه[IMG:22:18]http://www.irkids.net/modules/Forums/images/smiles/icon_frown.gif[/img] واسه کمتر کسي خوب مينويسه
يکي لبهاش هميشه غرق خندست[IMG:18:18]http://www.irkids.net/modules/Forums/images/smiles/icon_rolleyes.gif[/img] [IMG:18:18]http://www.irkids.net/modules/Forums/images/smiles/icon_confused.gif[/img]يکي پلکاش تو خوابم خيس خيسه

در حيرتم از مرام اين مردم پست

اين طايفه زنده کش مرده پرست

تا هست به هستي بکشندش ز جفا

تا مرد به عزت ببرندش سر دست[/CENTER]

[CENTER][IMG:800:462]http://irkids.parsaspace.com/Tasavir/eshgh/aks%20emza.JPG[/img] [/CENTER]
نماد کاربر
IrKids

مدیر كل
مدیر كل

تاريخ عضويت: پنج شنبه 13 ارديبهشت 1386 00:00:00
پست » جمعه 6 دي 1387 23:24:39

سلام ببخشيد اين وقت شب بيدارت كردم ميخواستم ساعت گوشيمو تنظيم كنم بهم بگي ساعت چنده؟؟:lol:
سميرا2000
نماد کاربر
SAMIR

تازه کار
تازه کار

تاريخ عضويت: شنبه 18 مهر 1388 00:00:00
پست » شنبه 18 مهر 1388 12:38:37

توجه توجه

ورود دوست خوب خودمان را يعني سميرا را به تبريك ميگم.
فعاليتتان را تبريك ميگم.
به اميد فعاليت بيشترتان.
كاري داشتيد در خدمتم.::rose::
نماد کاربر
alis

مدیر گفتگوی آزاد
مدیر گفتگوی آزاد

تاريخ عضويت: يکشنبه 28 تير 1388 00:00:00
پست » شنبه 18 مهر 1388 13:00:51

بازگشت به پيامهاي كوتاه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان