عضو شده در: 12 تیر 1386
آغازگر 721 تاپيك
مدالها: 0
مرحله : 63
میزان فعالیت:
19957 / 19957
100%
سرعت فعالیت:
9406 / 9406
100%
مانده تا مرحله بعد:
439 / 454
96%
[وضعيت كاربر:آفلاین]
تاریخ: دوشنبه 9 مهر 1386 - 15:23 عنوان:
یکی از دوستان من همیشه درباره روابط دختر و پسر میگفت:
خیلی سخت میگیرن چرا نباید مثل جوامع غربی آزاد باشیم؟!! چرا میگن جحاب داشته باش؟؟؟؟؟؟؟هر چيزي كه زوري باشه همين ديگه؟؟
نظرتونو ميخواهيد به ديگران تحميل كنيد.كشور ما تافته جدا بافته است؟!!
كشوراي ديگه با اين مساله چه مي كنند؟بد حجاب ها رو ميگيرن؟مي برن بازداشگاه؟؟
در جوابش اینو گفتم:
نقل قول:
حرفاشو اينجوري تأييد كردم:
آره بابا ! راست ميگي چرا نبايد كشور ما مثل بقيه باشه ؟
آهاي مسئولان! چرا نميذاريد آزاد باشند؟
چرا نميذاريد تو كشور ماهم قانون جنگل حكمفرا !! بشه و هر كي هر چي خواست انجام بده؟
چرا بايد كشور ما با بقيه فرق بكنه؟ چرا نبايد دختراي ما هم مثل بقيه كشورا طعم تعرّض رو بچشند؟
مگه چه عيبي داره پسراي ماهم مثل ديگر ممالك پيشرفته دو سه نفري از ماشين پياده بشن و وحشيانه دختر مورد نظرشون رو بچپونند تو ماشين و ببرند ازش استفاده!! بكنند؟
چرا نبايد ما هم مثل ديگر كشورا تو مدارسمون، دختر و پسر قاطي باشند؟
چرا نبايد ما هم دخترامون تو سن دانش آموزي حداقل دو سه بار "سقط جنين" رو امتحان كنند؟
چرا كساني رو كه قانون خدا را زير پا ميذارن دستگير ميكنين؟
چرا هنجارشكن ها رو ميبريد بازداشتگاه؟
كي گفته "ترحم بر پلنگ تيز دندان ستمكاري بود بر گوسفندان"؟
مگه كشوراي ديگه چه شونه؟
اصلاً كي گفته"كشور ما مملكت امام زمانه"؟
همرنگ تنها روزنه اميد شما
در تاريكي شبهاي تيره
همشكل آرزوهاي زيباي شماست
بر لوح طلايي دفتر زندگي
هرجا سياهي هست ، ديده ميشود
(نه براي آنكه سياهي را دوست دارد...!
او زاده شب است، پس هرگاه در تاريكي خيالت
به دنبال ماوا و امّيدي بودي... صدايش كن تا راهنمايت باشد... )
آغازگر 721 تاپيك
میزان فعالیت:
19957 / 19957
100%
سرعت فعالیت:
9406 / 9406
100%
مانده تا مرحله بعد:
439 / 454
96%
تاریخ: دوشنبه 9 مهر 1386 - 15:27 عنوان:
در باره روابط دختر و پسر اولین نظر من اینه:
اینو میدونم که نمیتونیم اصلا ارتباط نداشته باشیم!! اگه اینجوری باشه که باید خودمونو تو خونه پنهان کنیم!! اگه اینجور باشه که باید یه شهر بسازن بنویسند ورود آقایون... یه شهر دیگم ورود خانم ها!!!!پس باید محل کار هم خانم ها و آشایون جدا باشن؟!!
پس نمیشه!!!! خوب حالا این رابطه چه اشکالی داره؟! اصلا تو همین دنیای مجازی اینترنت!! خیلی روابط صمیمی مثل یه خواهر و برادر! هیچ جایی تو شرع هم نگفتن که حرامه!!!!!!!!!!! اشکال داره!!!........ یا...........
بیرون هم همینطور میتونه باشه!!!!حالا لازم هم نیست اون رو حتما به چشم یه خواهر دینی یا اسلامی را استغفر الله.... ببینی میتونی اون رو یک دوست مهربان و عادی ببینی
این اشکالی داره؟!! _________________
اشـــــتباه نكنيد
پروانه شب سياه نيست،
اينگونه تصوّرش كنيد:
همرنگ تنها روزنه اميد شما
در تاريكي شبهاي تيره
همشكل آرزوهاي زيباي شماست
بر لوح طلايي دفتر زندگي
هرجا سياهي هست ، ديده ميشود
(نه براي آنكه سياهي را دوست دارد...!
او زاده شب است، پس هرگاه در تاريكي خيالت
به دنبال ماوا و امّيدي بودي... صدايش كن تا راهنمايت باشد... )
عضو شده در: 13 اردیبهشت 1386
آغازگر 89 تاپيك
مرحله : 17
میزان فعالیت:
31 / 630
5%
سرعت فعالیت:
301 / 301
100%
مانده تا مرحله بعد:
15 / 41
36%
تاریخ: سهشنبه 10 مهر 1386 - 05:28 عنوان:
با سلام
دوستان در ابتدا بايد بگم كه خواهشن به هيچ عنون نام شخص يا اشخاصي رو در اين تاپيك ذكر نكنيد و بحث رو به سياست داخلي كشور يا كشورهايي نكشونيد كه سريعا كل تاپيك رو حذف مي كنم.
اما نظر بنده در مورد اين نوع روابط
من با اين موضوع مشكلي ندارم كه بايد بين پسرها و دخترها روابطي در حد معتدل و درست بايد باشه ولي با عرض تاسف در كشور ما كمتر موقعي اين حد رو بچه هاي ايروني رعايت مي كنند
فاطيما حرف درستي زدند كه همه با هم مثل همين دنيايي مجازي دوست باشند ولي در همين دنياي مجازي هم كساني هستند كه جنيه اين كار رو ندارند و پاشون رو فراتر از حد معقول ميزارند مثلا در زماني كه من چند سال پيش اون اوايل ورودم به دنياي وب چت مي كردم خداي ناكرده اگه يه دختر بخت برگشته وارد يه اتاق چت ميشد از شونصد هزار پسر پي ام ميگرفت كه اسمت چيه ؟ و نمي دونم اهل كجايي و يا اهل ...... هستي ؟
و يا دخترها با سر كار گذاشتن پسرها براي خودشون سوژه خنده درست مي كردند
خب اون زمان اين بيشتر پسرها بودند كه به دختر خنومها گير مي دادند
اما امروز چي
امروز يه دختر يا يه پسر با يه كار ناپسند از نظر ديني عرفي و يا اخلاقي (از نظر كل دنيا ) و با قبول يه رابطه نامشروع (كه به قول خيليها در كل دنياي غرب مشروعه ) هم باعث نابودي حس اعتماد خانواده ها به فرزندانشون ميشه هم باعث نابودي اعتماد دختر ها و پسر ها به هم
هيچ جاي دنيا اين چيزي كه بعضي از افراد در جامعه ميگن كه اره روابط بين دو جنس مخالف از سنين نوجواني شروع ميشه و بايد نوجوان با اين مسائل از نوجواني اشنا بشه رو قبول ندارند
اكثر خانواده ها در غرب هم به روابط دوستانه فرزندانشان با هم اعتقاد دارند ولي در حد معقول نه اين حدي كه بعضي از ما فكر مي كنيم
ببينيد مثلا چرا نبايد وقتي يه پسر تيپي ميزنه كه اصلا با فرهنگ چند هزار ساله ايرانه سنخيت نداره دستگير بشه اخه كجاي اين تاريخ ما خونديد كه مرد بايد ابرو برداره يا انگاري بهش برق وصل كردن كه موهاش نيم متر سيخ شده
يا اين عرف كجاست كه عكس يه خواننده يا شخصيت تاريخي كشور ديگه رو بزنه روي تي شرتش به جاي اينكه به فكر تاريخ و مليت خودش باشه
يا مثلا شما در كدوم توصيف يا تصويري كه مورخان از دختران و زنان ايروني كشيدن و گفتن شنيديد كه زنان ايروني لباسهاي تنگك و بدن نما يا كوتاه نامتعارف بپوشند
اينجا ديگه مذهب مطرح نيست چون شكر خدا در كشور ما هر ديني كه بگيد پيدا ميشه
ميدونم كه نتونستم منظورم رو برسونم ولي اي كاش ما جوانا اينقدر كوتاه به مسائل نگاه نمي كرديم
چرا نبايد ما بتونيم با دوستان خودمون روابط خوبي اشته باشيم بدون اينكه همون لحظه كه داريم با هم حرف مي زنيم فكرمون هزار جاي ديگه و در حال نقشه كشيدن باشه
بازم ميگم ميدونم كه نتونستم درست منظورم رو برسونم ولي اگه شد بعدا بازم مينويسم
يا حق _________________
دوستان عزيز اگر مطلبي مورد استفاده شما قرار گرفت و از اون راضي بوديد مي تونيد به جاي ارسال پست بي مورد براي تشكر با کليک بر روي کليد تشکر قدرداني خود را از ارسال کننده مطلب اعلام کنيد.
به نظر من اين روابط چيز بدي نيست. اما اينهايي كه فاطيما جان در جواب دوستشون هم گفتن نبايد باشه. دوستي يه حد و مرزي داره كه حتي دو انسان ُ خواه مردُ خواه زن بايد اون رو رعايت كنن.
اما من با اينكه اينقدر به حجاب هم گير ميدن مخالفم. نميگم هر كي هر جور خواست بگرده اما اينقدر هم شديد نبايد باهاش برخورد بشه. _________________ ای ادمی زادگان بدانید که جایگاه مادر شیطان در قلب های شماست.
آغازگر 721 تاپيك
میزان فعالیت:
19957 / 19957
100%
سرعت فعالیت:
9406 / 9406
100%
مانده تا مرحله بعد:
439 / 454
96%
تاریخ: سهشنبه 10 مهر 1386 - 15:06 عنوان:
دوستان واقعا ممنون از شرکت در این بحث
اصلا هم لزومی نمیبینم که بخوایم به شخص یا اشخاصی توهین کنیم
ما خودمون جزو جوانان این جامعه هستیم و فردا نقش مهمی رو داریم.....
من به عنوان یک جوان ارزش خودم رو بیشتر میدونم که بخوام لباس یا پوششی رو استفاده کنم که حتی نمبدونم چیه!
یه روز برادر دوستم اومده بود دنبالش شب قبلش من در سایتی در باره فرقه خاصی مطالعه کرده بودم که نوشته بود تیپ هر آمریکایی چجور هست وقتی برادر دوستم رو دیدم خیلی تعجب کردم!!! درست خودش رو عین همجنس باز های آمریکایی در آورده بود ..... اونها خانواده خوبی دارن برای همین تصمیم گرفتم آدرس سایت رو برای خواهرش بفرستم تا متوجه بشه!!! وقتی برادرش سایت رو دیده بود خیلی ناراحت شده بود و حتی و 2 دوست دیگرش که اون رو به این شکل در آورده بودند دعوا و قهر کره بود..........
به نظر من خیلی فرهنگ سازی برای جوانان پایین هست!! باید بیشتر از دوران کودکی و نوجوانی براشون توصیف بشه که اسلام چی هست و اصلا به نفع خودشون هست که بهتر باشند!!!
اما حالا جوانی که مثلا در قسمتی از بالای شهر همونطور بزرگ شده و پوشیده و ول گشته یهو بشنوه از قردا مدل لباسی که این مدت استفاده میکره و جز اون در مقازه ها نبوده جمع میشه و میگیرنش چه احساسی نسبت به دین یا .... بهش دست میده؟!!!
منم جوانم منم دخترم منم گاهی دوست دارم مثل دیگران باشم بگردم خودم رو نشون بدم و ........ این شیطانه فقط شیطان!!
روي سخنم با بد حجاب ها و بي حجاب ها نيست!
روي سخنم با زن ها و دخترايي كه لباس هاشون " كُلّهم كوتاه " هستش نيست !
روي سخنم با اونايي كه " دستمال " رو با روسري اشتباه گرفتند نيست!
ايندفعه روي سخنم با قشر اكثريت زنان جامعه است
( پس احتمال اينكه شما هم جزء افراد مورد خطاب من باشيد كم نيست!)
و اما سخن من : همه مون اين ضرب المثل رو شنيديم " آب كه از سر بگذره چه يك وجب چه ده وجب "
اگر چه اين ضرب المثل در همه جا صدق نميكنه اما يكي از مصداق هاي درست اون مسئله ي " حريم شكني " مي تونه باشه .
هر گناه، يك حرمت داره . يعني اينكه خدا يه خط قرمز كشيده كه اگه ما پامون رو از اون خط فراتر بذاريم، اون حريم رو شكستيم و نبايد بگيم كه من اين حريم رو كمي شكستم!!! چرا كه آب كه از سر بگذره...
پيامبر اكرم (ص) درباره ي سبك شمردن گناه مي فرمايد:
آغازگر 721 تاپيك
میزان فعالیت:
19957 / 19957
100%
سرعت فعالیت:
9406 / 9406
100%
مانده تا مرحله بعد:
439 / 454
96%
تاریخ: سهشنبه 10 مهر 1386 - 15:08 عنوان:
barboy, عزیز نمیدونم چرا کامل نخوندین من دوستم رو با اون حرف ها مسخره کردم!! خودش هم خجالت کشید!!
نقل قول:
مگه چه عيبي داره پسراي ماهم مثل ديگر ممالك پيشرفته دو سه نفري از ماشين پياده بشن و وحشيانه دختر مورد نظرشون رو بچپونند تو ماشين و ببرند ازش استفاده!! بكنند؟
چرا نبايد ما هم مثل ديگر كشورا تو مدارسمون، دختر و پسر قاطي باشند؟
چرا نبايد ما هم دخترامون تو سن دانش آموزي حداقل دو سه بار "سقط جنين" رو امتحان كنند؟