ارتباط برخی ترانه ها با مباحث شرعی: خوشگلا باید برقصن...(امر به معروف)
ای قشنگتر از پریا – تنها تو کوچه نریا...(نهی از منکر)
ای خانوم کجا کجا؟ (صیغه فضولی)
دلم فقط تو رو می خواد(تارک الدنیا)
بابا تو دیگه کی هستی دسته شیطونو بستی...(ذنوب الشیاطین)
یه ماچ دادو دمش گرم ...(اکرام ایتام)
نمره بیست کلاسو نمیخوام (ایثار)
منو تهدید میکنی که یه روز از پیشم میری (کظم غیض)
تو محشری از همه سری (ذکر) التماس دعا!!!!!!!
......................................
كلاس جمله سازي: 1. فرشاد : روح غضنفر شاد 2. فرناز : غضنفر ناز نكن 3. ياماها : بالاخره نفهميديم الاغا خرن يا ما ها 4. عذاب : ماهي رو هر وقت از آب بگيري تازست 5. لوبيا : كوچولو بيا 6. نجيب : اين شلواره نه جيب داره نه زيپ 7. ساختمون : رفتيم پاي بساط حسابي ساختمون 8. جوراب : بدجور آب خوردم پريد تو گلوم 9. لجن : ? ساله بابام با عموم اينا لجن 10. كيبورد : كيف من رو كي برد 11. سينا : ديشب رفتيم خونه عباس اينا
.....................................
دیشب خوابتو دیدیم خواب دیدم که با یه لباس نارنجی خوشکل اومدی دره خونمون هر چی که التماست میکردم بیا تو قبول نمیکردی هر چقدر من اسرار میکردم تو بیشتر ناراحت میشدی فقط اینو بمن گفتی خوب یادمه که گفتی آشغالاتونو بیارین باید اون یکی خیابون هم برم
......................................
عروس خانم دوشیزه ************* آیا وکیلم شما را به مهر : گوگل عدد سکه بهار آزادی / یک وب کم / سند یک سایت اینترنت اختصاصی دات کام / یک مودم DSL / اینترنت پرسرعت به اندازه طول عمر نوح! / LCD و شمعدان / یک هدست بی سیم / چهارده روم اختصاصی به نیت چهارده ... / پنج گیگا بایت میل باکس اختصاصی به نیت پنج ... به عقد دائم آقای در بیاورم ؟ جمعیت : عروس رفته آف هاش رو چک کنه!!! حاج آقا : برای بار دوم آیا وکیلم ؟ جمعیت : عروس رفته ویروس کش آپدیت کنه!! حاج آقا :!!!BUZZ , برای بار سوم...
.........................................
معلم از بچه ها پرسيد: در آينده ميخواهيد چه كاره شويد؟ احمد: من ميخوام ناخدا بشم. مریم: من می خوام معلم بشم. رامين: من ميخوام دكتر بشم. سارا: من ميخوام يه مادر خوب بشم. رضا: من ميخوام به سارا كمك کنم
نتیجه اخلاقی: با هم بخندیم به هم نخندیم