پنج شنبه، 7 مرداد، 1389
ورود | عضویت
 بچه هاي ايروني • مشاهده مبحث - بازي «كارآگاه علوي» به 41 زبان دنيا ساخته مي‌شود

بازي «كارآگاه علوي» به 41 زبان دنيا ساخته مي‌شود

در اين بخش آخرين اخبار مربوط به جديدترين بازي‌ها و همچنين مباحث تخصصي بازي را بخوانيد.
بازي «كارآگاه علوي» به 41 زبان دنيا ساخته مي‌شود

خبرگزاري فارس: بازي «كارآگاه علوي» از روي داستان‌هاي اين سريال به 41 زبان دنيا طراحي و ساخته مي‌شود.

[IMG:250:150]http://media.farsnews.com/Media/8802/Images/jpg/A0679/A0679398.jpg[/img]

به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از روابط عمومي سيما فيلم، «سيد اميرهوشنگ امام‌جمعه» كه همراه «سيد‌علي امام‌جمعه» كار طراحي و ساخت اين بازي را در موسسه انديشه‌وران به انجام مي‌رساند،‌ ضمن اشاره به مطلب فوق گفت: زماني كه قسمت اول سري دوم مجموعه كارآگاه علوي از تلويزيون پخش شد، ‌به اين فكر افتادم كه ‌ما هم مي‌توانيم مانند بازي شرلوك هلمز كه در پي موفقيت سريالش به بازار عرضه شد و الان هم جزو پرفروش‌ترين بازي‌هاي ماجراجويي دنياست، چنين بازي‌اي را بسازيم.
وي با اشاره به اين كه اجرايي كردن طرح اوليه اين بازي با نام «قتل خانم روژان» از همان زمان پخش سريال و طي دو ماه به انجام رسيد، افزود: ما نسخه اوليه بازي را با زبان فارسي از همان ابتدا روي سايت گذاشتيم كه تا كنون از 52 كشور دنيا به آن مراجعه و حتي دانلود شده است، البته معرفي بازي به 41 زبان و 42 خط است و تمام تلاش ما بر اين است كه بتوانيم نسخه كامل بازي را با همان 41 زبان و در غير اين صورت حداقل با بيش از 10 زبان عرضه كنيم كه اگر اين اتفاق بيافتد،‌ بازي «كارآگاه علوي» اولين بازي در دنيا خواهد بود كه با چنين شرايطي عرضه شده زيرا اغلب بازي‌ها حداقل با 6 زبان منتشر مي‌شوند.
اين انيماتور سخت‌ترين قسمت كار خود را هزينه صداگذاري و يافتن گويندگاني به زبان‌هاي مختلف و نادري دانست كه قرار است بازي به آن زبان‌ها ارائه شود و ابراز اميدواري كرد كه طبق برنامه‌ريزي‌هاي انجام شده، نسخه نهايي بازي تا 23 مهر ماه آماده بهره‌برداري شود.
بازي اوليه كارآگاه علوي سبكي ماجراجويانه دارد و براي كاربران بالاي 12 سال طراحي شده و داستان آن در تهران سال 1303 اتفاق مي‌افتد. در آن زمان يكي از اتباع ثروتمند كشور انگليس به نام خانم روژان كه همسري روسي دارد و از نفوذ زيادي در دربار شاه برخوردار است،‌ به قتل مي‌رسد و در طول بازي،‌ كاربر در نقش كارآگاه علوي پا به ميدان مي‌گذارد و به دنبال كشف آثار جرم است تا در نهايت قاتل را بيابد، البته در اين راه به موانعي برمي‌خورد و بايد به حل معماها، صحبت با ديگران و پيدا كردن رد قاتل و لوازمي كه با آنها سرو كار داشته، نيز بپردازد.
مجوز استفاده از نام كارآگاه علوي براي اين بازي از سوي مركز سيما فيلم صادر شده و گروه سازنده نيز همزمان در حال ساخت نيمه باقيمانده آن هستند.
خدايا به داده هايت شکر . به نداده هايت شکر . به گرفته هايت شکر .
چون داده هايت نعمت . نداده هايت حکمت . وگرفتنه هايت امتحان است.
نماد کاربر
H2O_water

خودمونی شده
خودمونی شده

تاريخ عضويت: سه شنبه 22 ارديبهشت 1388 00:00:00
پست » چهارشنبه 30 ارديبهشت 1388 07:26:16

خوب اينم لينك دانلود نسخه ي آزمايشي اين بازي..

http://www.dl2.mihandownload.com/user3/ ... Com%5D.rar

رمزش

www.mihandownload.com
قدر همه رو بدونين..مخصوصا اونايي كه دوسشون دارين و نزديكتونن..از خدا ميخوام هميشه بهتون وقت بده و فرصت نداشته ي منو شما داشته باشين.اميدوارم هميشه از فرصت هاتون به خوبي استفاده كنيد و قدر فرصت هايي كه من ندوستم رو شما بدونين..يكم فكر كنيد...خودتون مي فهميد چي ميگم..

نماد کاربر
khorzo_khan

دوست حرفه ای
دوست حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه 15 تير 1387 00:00:00
پست » سه شنبه 11 اسفند 1388 17:43:43

من دانلود کردم نصب نشد. ::sick::
آن چه که در تمام عمرم آموختم در یک کلمه خلاصه میشود : میگذرد
نماد کاربر
roobi

مدیر گفتگوی آزاد
مدیر گفتگوی آزاد

تاريخ عضويت: سه شنبه 1 خرداد 1386 00:00:00
پست » سه شنبه 11 اسفند 1388 18:04:13

من دانلود کردم نصب نشد.
[IMG:18:18]http://www.irkids.net/modules/Forums/images/smiles/icon_mrgreen.gif[/img]

نميدونم مشكل واسه تو چيه...البته من از يه جا ديگه دانلود كردم...اينم لينك دانلود كه خودم از همونجا دانلودش كردم:

http://download.aanimator.com/cdown/click.php?id=3

اگه دانلود نشد برين سايت اصليش..بعد روي گزينه ي فارسي كليك كنيد.بعدش روي دانلود نسخه ي آزمايشي كليك كنيد..وبعد هم نصبش كنيد..بعد هم بازيش كنيد..بعد هم واسه من يه دعايي بكنيد!!
اينم سايت بازي:

http://alavi.aanimator.com
قدر همه رو بدونين..مخصوصا اونايي كه دوسشون دارين و نزديكتونن..از خدا ميخوام هميشه بهتون وقت بده و فرصت نداشته ي منو شما داشته باشين.اميدوارم هميشه از فرصت هاتون به خوبي استفاده كنيد و قدر فرصت هايي كه من ندوستم رو شما بدونين..يكم فكر كنيد...خودتون مي فهميد چي ميگم..

نماد کاربر
khorzo_khan

دوست حرفه ای
دوست حرفه ای

پست » سه شنبه 11 اسفند 1388 19:12:22

شخصیتش رو دوست دارم ولی بازیش به بازی های دیگه نمیرسه.ممنون میشم لینک های اصلی رو به قسمت دانلود بازی انتقال بدید.تشکر.
[align=center] به خداحافظی ِ تلخ تو سوگند ، نشد که تو رفتی و دلم ثانیه ای بند نشد لب تو میوه ی ممنوع ، ولی لبهایم هر چه از طعم لب سرخ تو دل کند ، نشد با چراغی همه جا گشتم و گشتم در شهر هیچ کس ، هیچ کس اینجا به تو مانند نشد هر کسی در دل من جای خودش را دارد جانشین تو در این سینه خداوند نشد خواستند از تو بگویند شبی شاعرها عاقبت با قلم ِ شرم نوشتند: نشد . . .   [IMG:480:96]http://rippleeffects.files.wordpress.com/2009/01/wall-e-and-eve.jpg[/img]  پ.ن: از نظر من زیبا ترین کارتنی که دیدم wall-e بود..    [/align]
نماد کاربر
fatima

ناظر کل انجمن
ناظر کل انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه 12 تير 1386 00:00:00
پست » چهارشنبه 12 اسفند 1388 11:32:04

به نظر من دانلود بازي بايد بياد توي قسمت بازي كده...نبايد اين دوتا جدا باشن..بازيش هم بازي بدي نيست..من خودم بازي كردم و در حد خودش خوب بود......و در ضمن يه تايپيك هم توي قسمت دانلود بازي ميزنم

نماد کاربر
khorzo_khan

دوست حرفه ای
دوست حرفه ای

پست » چهارشنبه 12 اسفند 1388 17:41:57

بازگشت به بازي‌كده

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 0 مهمان