تاریخ: شنبه 10 شهریور 1386 - 04:03 عنوان: نظرت درباره اواتور نفر قبلی
نظرتو درباره اواتور نفر قبلی بگو
ميتوني از اسمش نامش و ... انتقاد يا تعريف كني!
اينجوري شايد كمكي به هم بكنيم
در آخر ميتوني بهش يه كادو به ميل خودت هديه بدي
ببينم چه ميكني يه مزيتش اينه ميتوني بعد هر كسي كه پست داد انتقاد كني اينجوري درباره همه نظر ميدي...... من چون قبل من خرزوخان بوده بهش ميگم دمت گرم يه آدامس هم بهش ميدم بيكار نباشه يه پيشنهاد هم واسش دارم كه بياد اينجا تو سايت عضو بشه
انتقاد........ _________________
اشـــــتباه نكنيد
پروانه شب سياه نيست،
اينگونه تصوّرش كنيد:
همرنگ تنها روزنه اميد شما
در تاريكي شبهاي تيره
همشكل آرزوهاي زيباي شماست
بر لوح طلايي دفتر زندگي
هرجا سياهي هست ، ديده ميشود
(نه براي آنكه سياهي را دوست دارد...!
او زاده شب است، پس هرگاه در تاريكي خيالت
به دنبال ماوا و امّيدي بودي... صدايش كن تا راهنمايت باشد... )
آواتار شما كه غير از يك كوه مو و يه چشم در ميان بوته هاي گل خرزره چيزي نيست.......(به دل نگيريد) _________________ زندگی ، شادی ، غم بگذرد هر چه که هست آنچه باقیست تویی!
اشتباه نکنید.من مجهول الهویه هستم.حالا این خودنویس به چه مناسبتیه؟(زیاد هم طرفدار هری پاتر نیستم.) _________________ زندگی ، شادی ، غم بگذرد هر چه که هست آنچه باقیست تویی!
در مورد فاطيما:
آواتارتون جالبه ولي نه زياد!!!
از اينكه وبلاگ داريد معلومه خيلي بيكاريد!!!
اسمت خيلي قشنگه!!!
و اينكه زيادي مهربوني!!!
در مورد هري پاتر 2006:
بدترين عيبتون اينه كه اسمتون خيلي طولانيه و نه ميشه همينجوري هري صداش كرد.
به نظر مياد قانون مند باشيد.
آواتارت رو هم كه اصلا من نفهميدم چيه!!! _________________
قرار نشد در باره هر كس ميخوايد بگيد فقط آواتار نفر قبلي! در باره شما جيمز مديريتتون عاليه!
عكس آواتارتون خيلي جالب نيست و خيلي كوچيكه!
اون وبلاگ رو كه خيلي وقته گفتم دادم به دوستم!
مديريتتون خيلي خوبه تبريك ميگم!
شما شخصيتتون در حال تغييره و نميشه درباره اخلاقتون قضاوت كرد هميشه از امضاتون خوشم ميومده و الان خيلي زيباست ! اسمتون خيلي جالب و گيرا نيست ولي بهتر از اسامي معموليه
جايزتون يه محل سكونت داعمه چون همش همين دورو وراييد _________________
اشـــــتباه نكنيد
پروانه شب سياه نيست،
اينگونه تصوّرش كنيد:
همرنگ تنها روزنه اميد شما
در تاريكي شبهاي تيره
همشكل آرزوهاي زيباي شماست
بر لوح طلايي دفتر زندگي
هرجا سياهي هست ، ديده ميشود
(نه براي آنكه سياهي را دوست دارد...!
او زاده شب است، پس هرگاه در تاريكي خيالت
به دنبال ماوا و امّيدي بودي... صدايش كن تا راهنمايت باشد... )
نه اخه ديدم شما پست قبلي بود و همچنين پست قبليتون اصلي حساب نميشد از اين رو هر دورو گفتم. و در مورد امضا بذار مشكلشو درست كنم اينقدر امضا اينجوري بذارم!!! راستي شما نميخواي اينجوري واست امضا درست كنم. خواستي بگو چه تصويري باشه يا خودت بفرست!
به نظر من اسمت خوبه چون خودمونیه
و اواتورت من رو یاد یه بازیگر زن ایتالیایی میندازه ، اسمش چی بود یادم نمیاد پس بیخیال اسمش
هدیه فعلا چیزی ندارم و مغازه ها هم این موقع شب بستن و چون کریدیت کارت ( نمیدونم فارسیش رو درست نوشتم یا نه ) ندارم از اینترنت هم چیزی نمیتونم سفارش بدم پس به عنوان کادو از من برو بیرون و مقداری اکسیژن تنفس کن _________________
درشتی نگیرد خردمند پیش
نه سستی که ناقص کند قدر خویش
دوستان عزیز اگر مطلبی مورد استفاده شما قرار گرفت و از اون راضی بودید می تونید به جاي ارسال پست بي مورد براي تشكر با کلیک بر روی کلید تشکر قدردانی خود را از ارسال کننده مطلب اعلام کنید.
با تشکر