Azerakhsh
مدير گفتگوي آزاد و فانتزي

عضو شده در: 14 مرداد 1387
آغازگر 22 تاپيك
مدالها: 0
مرحله : 18
| میزان فعالیت: |
227 / 711 |
|
|
|
32% |
| سرعت فعالیت: |
339 / 339 |
|
|
|
100% |
| مانده تا مرحله بعد: |
28 / 45 |
|
|
|
62% |
[وضعيت كاربر:آفلاین]
|
تاریخ: چهارشنبه 10 مهر 1387 - 21:18 عنوان: حقایقی درباره امپراطوری بی خرد بریتانیا!!! |
|
|
خب دوستان عزیز..همینطور که میدونید بنده یک تایپیک دیگه با نام حقایق جالب در باره جنگ جهانی دوم هم داشتم...که متاسفانه با استقبال خوبی مواجه نشد...ولي من در این جا تصمیم دارم..قسمت دوم حقایق جالب تاریخ رو درباره بی خردی امپراطوری بریتانیا بنویسم
امیدوارم مثل دفعه این تایپیک هم با استقبال خوبی مواجه بشه
خب پس دقیق بخونید تا بفهمید یک امپراطوری چقدر میتواند بی خردی در تاریخ به ثبت برساند..***************
1:بریتانیایی ها اعتقاد داشتند که از جهات مختلف از دیگران بهترند....
«مهاجمان بریتانیایی در آمریکای قرن هفدهم،سرخ پوستان را به سبب ان که پوشاک کمی میپوشیدند تحقیر میکردند.اما خودشان بیش از حد لباس میپوشیدند.آناه پالتو های ضخیم و داغ بر تن میکردند و کلاه گیس های سفید و سنگین بر سر میگذاشتند.نظامیان قرن هجدهمی مستقر در هندوستان هم کت پشمی میپوشیدند ود کمه هایشان را تا یقه میبستند!!!!! افسر ها علاوه بر این یک جفت دستکش سفید هم به دست میکردند.گروهی از سربازان هم در حالی وارد این شبه قاره گرمسیر شدند که کلاه خود های فلزی بر سر داشتند!!!! در نتیجه....مغزشان زیر آفتاب داغ هندوستان پخت و بسیاری از انها در اثر گرمازدگی جان سپردند!! ......حالا باز هم از روپوش مدرسه شکایت کنید»
--------------------
2:بریتانیایی ها اعتقاد داشتند که از سربازان بیگانه شجاع تر هستند.حتی شجاع تر از انهایی که با ارتش بریتانیا می جنگیدند.در سال 1883،والنتاین بیکر برای حمله به درویش ها سودان،فرمانده هی دو سه بریتانیایی و دو .سه هزار مصری را بر عهده گرفت.بریتانیایی ها شهامت فراوانی به خرج دادند،در حالی که مصری ها وحشت کردند،به زانو افتادند و هم چنان که دشمن گلویشان را میبرید،تقاضای بخشش میکردند.البته بیکر درست میگفت،چون بدون شک،جنگیدن با مسلسل در برابر چماق،کاری بسیار شجاعانه است!!!!--------
خب دوستان عزیزم فعلا فکر کنم برای شروع کافی باشه...حقایق رو بخونید و به ریش بریتانیاییهای بی خرد بخندید   _________________ نخستین و عظیم ترین پیروزی، شکست دادن خود است و شکست خوردن از خود شرم آورترین و زشت ترین شکستی است که وجود دارد.
 |
|