پنج شنبه، 7 مرداد، 1389
ورود | عضویت
 بچه هاي ايروني • مشاهده مبحث - «مهران مديري» با كارگرداني دو فيلم به سينما مي‌آيد

«مهران مديري» با كارگرداني دو فيلم به سينما مي‌آيد

معرفي، نقد و بررسي تازه هاي سينماي ايران و جهان.
[img:250:150]http://www.parsifa.com/fckfiles/A0132139.jpg[/img]

به نقل از پايگاه اطلاع رساني سينماي ايران، مهران مديري با حضور دربرنامه شب‌هاي روشن شبكه جام جم در پاسخ به سوالي درباره برنامه‌هاي آينده اش، از ساخت دو فيلم سينمايي خبر داد.
وي دراين برنامه گفت: ديگر به‌هيچ‌قيمتي حاضر به ساخت سريال نود شبي نيستم، چون اضطراب و نگراني دراين نوع كار زياد است و من بارها سر سريال‌هاي نود شبي از حال رفته‌ام.
مديري تاكيد كرد: من واقعا تصميم دارم روزي كار كمدي را كنار بگذارم و عرصه جدي را تجربه كنم. همه اين سالها مقدمه‌اي براي ورود به اين عرصه بوده است.
«مهران مديري» همچنين از ساخت يك سريال 13 قسمتي ديگر براي تلويزيون خبر داد.
[align=center] به خداحافظی ِ تلخ تو سوگند ، نشد که تو رفتی و دلم ثانیه ای بند نشد لب تو میوه ی ممنوع ، ولی لبهایم هر چه از طعم لب سرخ تو دل کند ، نشد با چراغی همه جا گشتم و گشتم در شهر هیچ کس ، هیچ کس اینجا به تو مانند نشد هر کسی در دل من جای خودش را دارد جانشین تو در این سینه خداوند نشد خواستند از تو بگویند شبی شاعرها عاقبت با قلم ِ شرم نوشتند: نشد . . .   [IMG:480:96]http://rippleeffects.files.wordpress.com/2009/01/wall-e-and-eve.jpg[/img]  پ.ن: از نظر من زیبا ترین کارتنی که دیدم wall-e بود..    [/align]
نماد کاربر
fatima

ناظر کل انجمن
ناظر کل انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه 12 تير 1386 00:00:00
پست » دوشنبه 27 خرداد 1387 19:12:45

«مهران مديري» همچنين از ساخت يك سريال 13 قسمتي ديگر براي تلويزيون خبر داد

برا کی پخش میشه و باز هم طنزه دیگه؟
نماد کاربر
eragon

تازه کار
تازه کار

تاريخ عضويت: دوشنبه 5 فروردين 1387 00:00:00
پست » شنبه 29 تير 1387 00:22:19

به گزارش مهر، قائم مقام مدیر شبکه سه ضمن تکذیب اخبار منتشر شده در سایتها و روزنامه‌ها مبنی بر توقیف مجموعه مهران مدیری زمان پخش این مجموعه را در نوروز 89 ذکر کرد.
هاشم رضایت درباره متوقف شدن مجموعه مدیری به دلیل مسائل مالی به خبرنگار مهر گفت: چنین مسئله‌ای صحت ندارد و مجموعه مدیری مراحل نگارش را سپری می‌کند و تولید این پروژه روند خوبی را پشت سر می‌گذارد. در ابتدا قصد داشتیم پخش مجموعه مدیری که هنوز نامی برای آن انتخاب نشده در فصل پائیز شروع کنیم اما برای این فصل نمی‌رسد. .
وی در ادامه افزود: در واقع این مجموع پر لوکیشن و تولید آن زمانبر است. بنابراین طبق برنامه‌ریزی انجام شده مجموعه مدیری نوروز 89 از شبکه سه پخش می‌شود. دوست داریم یک مجموعه طنز خوب پخش کنیم و تعجیل برای پخش آن نداریم..
قائم مقام شبکه سه درباره پخش مجموعه "سرزمین کهن" و سریال خارجی "فرار از زندان" توضیح داد: پخش مجموعه تلویزیونی "سرزمین کهن" یا از پایان امسال آغاز می‌شود یا سال آینده روی آنتن شبکه سه می‌رود. مجموعه خارجی "فرار از زندان" هم در رسانه‌های تصویری عرضه شده و شبکه سه هم در حال پیگیری خرید رایت این سریال خارجی است، اگر رایت آن خریداری شود آن را پخش می‌کنیم....
محور مجموعه مهران مدیری آموزش و یادآوری مسائل زندگی است و خشایار الوند و امیرمهدی ژوله مشغول نگارش آن هستند

منبع: mehrnews.com
[align=center] به خداحافظی ِ تلخ تو سوگند ، نشد که تو رفتی و دلم ثانیه ای بند نشد لب تو میوه ی ممنوع ، ولی لبهایم هر چه از طعم لب سرخ تو دل کند ، نشد با چراغی همه جا گشتم و گشتم در شهر هیچ کس ، هیچ کس اینجا به تو مانند نشد هر کسی در دل من جای خودش را دارد جانشین تو در این سینه خداوند نشد خواستند از تو بگویند شبی شاعرها عاقبت با قلم ِ شرم نوشتند: نشد . . .   [IMG:480:96]http://rippleeffects.files.wordpress.com/2009/01/wall-e-and-eve.jpg[/img]  پ.ن: از نظر من زیبا ترین کارتنی که دیدم wall-e بود..    [/align]
نماد کاربر
fatima

ناظر کل انجمن
ناظر کل انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه 12 تير 1386 00:00:00
پست » دوشنبه 9 شهريور 1388 17:20:40

بازگشت به سينما

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 0 مهمان