سلام !
از تمام كساني كه N-GAGE بازاند اگر بازي جديدي داشتيد براي ما پيغام بگذاريد
من تقريبا 60 تا از بازيهاي اصلي N-GAGE رو دارم اگر كسي خواست بكه تا من به طريقي به دستش برسونم !
![]() |
N-GAGE
14 پست • صفحه 1 از 1
سلام !
از تمام كساني كه N-GAGE بازاند اگر بازي جديدي داشتيد براي ما پيغام بگذاريد من تقريبا 60 تا از بازيهاي اصلي N-GAGE رو دارم اگر كسي خواست بكه تا من به طريقي به دستش برسونم !
سلام
خوش اومديد اگه ميشه يكم درباره نوع بازي توضيح بديد. تصوير هم اگه بود بزاريد تا ببينيم چطوريه مرسي ![]() [align=center] به خداحافظی ِ تلخ تو سوگند ، نشد که تو رفتی و دلم ثانیه ای بند نشد لب تو میوه ی ممنوع ، ولی لبهایم هر چه از طعم لب سرخ تو دل کند ، نشد با چراغی همه جا گشتم و گشتم در شهر هیچ کس ، هیچ کس اینجا به تو مانند نشد هر کسی در دل من جای خودش را دارد جانشین تو در این سینه خداوند نشد خواستند از تو بگویند شبی شاعرها عاقبت با قلم ِ شرم نوشتند: نشد . . . [IMG:480:96]http://rippleeffects.files.wordpress.com/2009/01/wall-e-and-eve.jpg[/img] پ.ن: از نظر من زیبا ترین کارتنی که دیدم wall-e بود.. [/align]
اشكالي نداره ! حتما اطلاعات نداري ! اين مدل گوشي نوكيا هست كه قابليت اجراي بازيهايي با كيفيت بالا همانند ps1 ميباشد !
عرضم به خدمتتون که یک کمی بیشتر روشنمون کنین...
مثلا چه گوشی هایی N-Gage نصب میشه روشون؟؟؟ مثلا N95 داره؟؟؟ میشه؟؟؟ نمیشه؟؟؟ میشه؟؟؟ ![]() خادم آتش...
فرمانده نیروی اهریمنی آير... سازنده و صاحب پر قدرت شمشير لوسيندر...
بازي هاي n-gage رو نميدونم كه رو n95 جواب ميده يا نه به دوستم بازي هاشو دادم ولي هنوز بهم جواب نداده كه تونسته بازي كنه يا نه ! البته n95 جزء سري گوشي هاي نوكيا هست كه سيستم عامل ngage روش داره اگر به سايت www.n-gage.com بريد بازي ها مخصوص اين سري گوشي ها رو خواهيد ديد ! در هر صورت اگه جوابه دوستمو گرفتم در اولين فرصت بهتون خبرشو ميدم !
خب شما بازیهاش رو به ما هم بده...
ما هم تست می کنیم دیگه!!! ![]() خادم آتش...
katana, جان...
شما مثلا می خوای از شهر خودت پاشی بیای اینجا بدیش به ما عزیزم؟؟!!! من مشهدی هستم جیگر... تازه بخوای write کنی و برسونی به دستمون که واقعا شرمنده میشیم اساسی... فقط upload می مونه... میتونی روی یه هاست توپ مثل پرشین گیگ آپ کنی؟؟؟ اگه حساب پرشین گیگ هم نداری ایمیلت رو بده خودم برات دعوت نامه می فرستم... یا حق... خادم آتش...
بابا مگه چقدر بازی داری؟؟؟
Asphalt 3... Fifa 07... دیگه چی بگم؟؟؟ بازی قشنگ داری بده بیاد عزیز... ![]() خادم آتش...
اين تمام بازيهاي است كه من دارم !
NCAA Football 2004 Alien Front BETA N-GAGE ashen asphalt 1 Atari Master Pieces Vol.1 Atlantis Redux BackboneEntertainmentRifts Barakel ENG GLM Bomberman call_of_duty Capcom.Catan.v0.9.03 Civilization ColinMcRae2005 EA Fifa 2005 ENOPSHR Fifa 2004 Fifa 2006 flo_snowboarding Gameloft.Asphalt.Urban.GT.2.v2.0.194 Ghost Recon High Seize HinterWars_v1.0.X.6a_(Mobile) System.Rush.v5.19 King Of Fighters Marcel Desailly Pro Soccer Mile High Pinball Mlb.Slam Monkey Ball Moto GP Motocross Free Style Nitro Kart The Sims Bustin Out One Pandemonium Pathway_To_Glory Pocket Kingdom Puyo.Pop Puzzle Bobble VS Rayman 3 Red Faction Requiem_Of_Hell Rifts - Promise of Power Sango Sega_Rally_For Snakes Sonic Spiderman2 Splinter Cell - Chaos Theory Splinter_Cell_-_Team_Stealth_Action SSX - Out of Bounds Tantalus Payload The Elder Scrolls Travels Shadowkey The Roots Gates of Chaos Tiger Woods Tomb Rider tony_hawks_pro_skater Virtua Cop Virtua Tennis Warhammer 40,000 Glory in Death Worms World Party WWE Aftershock Xanadu.Next.v1.0.35_FULL X-Men II - rise of the Apocalypse X-men Legends در آيندهاي نچندان دور لينك دانلود شو براتون ميزارم ! ![]()
بدليل اينكه خيلي رام سخته كه تمام شو براتون upload كنم !
براي همين با توجه به بيستي كه براتون كذاشتم و با سر زدن به سايت زير و انتخاب بازي مورد علاقهتون ! من در اولين فرست ان را براتون upload ميكنم ! http://www.gamespot.com/games.html?type ... ortdir=asc ![]()
14 پست • صفحه 1 از 1
چه کسي حاضر است ؟ کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 0 مهمان |