|
نقل قول:
|
آری آغاز دوست داشتن است// گرچه پایان راه ناپیداست// من به پایان دگر نیندیشم// که همین دوست داشتن زیباست
دوست داشتن
|
|
نقل قول:
|
کتابی، خلوتی، شعری، سکوتی// مرا مستی و سکر زندگانی است// چهغم گر در بهشتی ره ندارم// که در قلبم بهشتی جاودانی است
عصیان
|
|
نقل قول:
|
من صفای عشق میخواهم از او// تا فدا سازم وجود خویش را// او تنی میخواهد از من آتشین// تا بسوزاند در او تشویش را
نا آشنا
|
|
نقل قول:
|
چشم منست اینکه در او خیره ماندهای// لیلی که بود؟ قصه چشم سیاه چیست؟// در فکر این مباش که چشمان من چرا// چون چشمهای وحشی لیلی سیاه نیست
بر گور لیلی
|
|
نقل قول:
|
زندگی آیا درون سایههامان رنگ میگیرد؟// یا که ما خود سایههای سایههای خویشتن هستیم؟
دنیای سایه ها
|
|
نقل قول:
|
آن داغننگخورده که میخندید// برطعنههای بیهده، من بودم// گفتم که بانگ هستی خود باشم// اما دریغ و درد که زن بودم
شعری برای تو
|
|
نقل قول:
|
با این گروه زاهد ظاهرساز// دانم که این جدال نهآسانست// شهر من و تو، ای طفلک شیرینم// دیریست کاشیانهٔ شیطان است
شعری برای تو
|
|
نقل قول:
|
عشق چون در سینهام بیدار شد// از طلب، پا تا سرم ایثار شد
عاشقانه
|
|
نقل قول:
|
بیش از اینها، آه، آری// بیش از این ها می توان خاموش ماند// میتوان ساعات طولانی// با نگاهی چون نگاه مردگان، ثابت// خیره شد در دود یک سیگار...// می توان یک عمر زانو زد//با سری افکنده در پای ضریحی سرد// می توان در گور مجهولی خدا را دید// میتوان با سکهای ناچیز ایمان یافت// می توان در حجرههای مسجدی پوسید// چون زیارتنامهخوانی پیر
عروسک کوکی
|
|
نقل قول:
|
آه اگر راهی به دریائیم بود// از فرو رفتن چه پروائیم بود// گر به مردابی ز جریان ماند آب// از سکون خویش نقصان یابد آب// جانش اقلیم تباهیها شود// ژرفنایش گور ماهیها شود
مرداب
|
|
نقل قول:
|
من خواب دیدهام که کسی می آید// من خواب یک ستاره قرمز دیدهام...// من خواب آن ستارهی قرمز را // وقتی که خواب نبودم دیدهام...// و اسمش آنچنانکه مادر// در اول نماز و در آخر نماز صدایش می کند// یاقاضیالقضات است// یاحاجتالحاجات است...// و میتواند حتی هزار را// بیانکه کم بیاورد از روی بیست میلیون بردارد...// کسی از آسمان توپخانه در شب آتشبازی میآید// و سفره را میاندازد// و نان را تقسیم میکند// و پپسی را تقسیم میکند// و باغ ملی را تقسیم میکند// و شربت سیاهسرفه را تقسیم میکند...// و سهم مارا هم میدهد// من خواب دیدهام
کسی که مثل هیچ کس نیست
|
|
نقل قول:
|
پرواز را به خاطر بسپار// پرنده مردنی است
پرنده مردنی است
|