این کار باعث میشود تا سرعت اينترنت شما تا ده برابر افزايش پيدا کند . نتیجه این امر این است که هر صفحه ای که برای دومین بار و یا بیشتر را دیدن میکنید با سرعت هر چه تمام تر باز شود
توجه: اگر مراحل رو انجام داديد و در ابتدا تغييری احساس نکرديد اون رو پاک نکنيد چون در جايی که شما فکرش رو نميکنيد به کمکتون مياد بدون اينکه شما بفهميد.
ابتدا به Start برید و تو Run تایپ کنید Regedit و Enter بزنید.
حال به دنبال این عبارت بگردید:
[HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionInternet Settings]
سپس در سمت راست پنجره به دنبال این عبارات بگردید:
1: MaxConnectionsPerServer
2: MaxConnectionPerl_OServer
ممکنه این دو عبارت رو مثل من نداشته باشید پس روی صفحه سمت راست ، کليک راست كنيد و از قسمت [New]، روی [DWORD] كليك كنيد.
سپس عبارت شماره 1 را بنويسيد . برای عبارت شماره 2 هم همین مراحل را انجام بدید. حالا روی عبارتهای ساخته شده دو بار کليک کنيد و در قسمت [Value data] برای گزينه اول عدد 8 و برای گزينه دوم حرف a را وارد کنيد و سيستم را Restart کنيد.
توجه: در هنگام نوشتن به حروف بزرگ دقت كنيد. يا میتونید از چیزی که من نوشتم کپی و تو رجیستری Paste کنید. _________________
درشتی نگیرد خردمند پیش
نه سستی که ناقص کند قدر خویش
دوستان عزیز اگر مطلبی مورد استفاده شما قرار گرفت و از اون راضی بودید می تونید به جاي ارسال پست بي مورد براي تشكر با کلیک بر روی کلید تشکر قدردانی خود را از ارسال کننده مطلب اعلام کنید.
با تشکر
سلام خوبین
اینورتر عزیز مرسی دستت درد نکنه
من قبلا این کارو کرده بودم و جواب داده و الان هم همینطور دارم ازش استفاده می کنم
حالا
این فایلو دانلود کنید اکثر راه های که می تونید با هاش سرعتتونو ببرین بالا توش هست
حوصله نکردم تایپش کنم شاید بعدا این کارو هم کردم ولی راه هاش خیلی خوبه جواب میده اساسی
امتحان کنید
(فقط كاربران عضو ميتوانند لينكها رو مشاهده كنند. عضو شويد و يا وارد شويد.)
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید