</icon><message> [IMG:300:200]http://www.seemorgh.com/desktopmodules/icontent2/files/41815.jpg[/img]
[font=Tahoma]
این صحنه درست مثل فیلم اسپارتاكوس است... این حركتامپراتور درست مثل شخصیت اصلی فیلم .... بود ... آدم اگه فیلم ببینه خیلیچیزا یاد میگیره، در یكی از فیلمها دیدم كه «بدمن» فیلم، قهرمانقصه را وادار كرد كه سندی را امضا كنه اما بعد بدمنه متوجه شد كه خودكاریكه قهرمان با آن سند را امضا كرده از این خودكارایی بوده كه پس از مدتیرنگش پاك میشه...
من ازاین فیلم یاد گرفتم و سر راه كه به خونه شما میاومدیم، یكی از اون خودكارا خریدم ... اینها بخشی از دیالوگهای شخصیت «خسرو» در سریال «عبور از پاییز»است كه برای هر عملش، سندی از یك فیلم سینمایی دارد. خسرو شخصیت گرم و ركو راستی دارد، او پروایی ندارد از اینكه بگوید عاشق ثروت كامیاب است ودوست دارد همه آن را از آن خود كند، اصلا از این نمیهراسد كه به زنش،پوران بگوید كه فقط به خاطر ثروت پدرش است كه با او زندگی میكند. خسرو رامیتوان یكی از سمپاتیكترین شخصیتهای سریال عبور از پاییز دانست كه نقشاو را میرطاهر مظلومی بازی میكند. مظلومی پیش از آنكه بازیگر باشد،دوبلور است اما چند سالی است كه كنار دوبله، بیشتر فعالیت خود را در زمینهبازیگری متمركز كرده است. او با سریال آدمخوار به مخاطبان تلویزیون معرفیشد و در ادامه با بازی در سریالهایی مانند ابراهیم خلیلالله و عمارتفرنگی و بازی در نقش احمد شاه بین مردم به شهرت رسید. بازی متفاوت او درسریال عبور از پاییز، بهانهای شد برای گفتگو با این بازیگر و چگونگی بازیاو درنقش خسرو.
.
ابتدا شاید بهتر باشد درباره خسرو و ویژگیهایی كه شما را ترغیب كرده كه نقش او را بازی كنید، برایمان بگویید.
از طرف تهیهكننده به كار دعوت شدم و از ابتدا مشخص شدهبود كه نقش خسرو را بازی كنم. فیلمنامه را كه خواندم، از شخصیت خسرو خوشمآمد؛ شخصیتی كه مدام فیلم میبیند و برای آنها در دنیای واقعی مابهازاپیدا میكند. خسرو، داماد خانوادهای ثروتمند است، اما معتقد است ازفیلمها میتوان آموخت. او رمز موفقیت خود را در فیلم دیدن میداند چون بهوسیله پیام این فیلمها میتواند برای زندگی خود و اتفاقاتی كه رخ میدهد،برنامهریزی كند.
[/font]
[font=Tahoma]
آیا خود شما هم چنین شخصیتی دارید؟ یعنی فیلم زیاد میبینید؟
بله. من فیلم زیاد میبینم. چون در زمینه دوبله هم فعالیتدارم، وقتی برای نقشگویی دعوت میشوم، روزانه یك فیلم میبینم وقتی همكاری ندارم و در خانه هستم، حتما روزی یك فیلم میبینم چون مثل خسرومعتقدم از فیلمها خیلی چیزها میتوان آموخت و از تجربیات شخصیتهای آنهااستفاده كرد.
[/font]
[font=Tahoma]
با توجه به این كه فیلم زیاد دیدهاید، مابه ازای شخصیت خسرو را در كدام فیلم دیدهاید؟
خسرو ملغمهای از چند شخصیت و چند فیلم است در قسمتهایآینده بیشتر با شخصیت خسرو آشنا خواهید شد، چون در این قسمتها بیوگرافی،چگونگی زندگی و ازدواج او با پوران بازگو میشود.
[/font]
[font=Tahoma]
نقش خسرو با نقشهایی كه تاكنون بازی كردهاید، كاملامتفاوت است، چگونه به این نقش نزدیك شدید كه توانستید این تفاوت را بهمخاطب نشان دهید؟
من همیشه و در همه كارهایم سعی كردهام با تحلیل نقش سرصحنه بروم و كارم را درست انجام بدهم. حتی در خانه برای نقشم، یك روزنامهدیواری درست میكنم و مسیری را كه برای به سرانجام رساندن نقش باید طی كنمروی آن ترسیم میكنم. اما همواره این نكته را در نظر دارم كه بازیگر بایددر مصرف حس، زیادهروی نكند و قدم به قدم پیش برود تا بتواند مخاطب را باخود همراه كند. البته این را هم بگویم كه راز موفقیت فقط در عاشقی است،اگر عاشق كارت باشی و برای آن وقت بگذاری، حتما موفق میشوی.
.
.
[/font]
[font=Tahoma]
كدام سكانس سریال عبور از پاییز را بیشتر از بقیه دوست دارید؟
سكانسی هست كه هنوز پخش نشده. در این سكانس من منولوگی رابا خودم زمزمه میكنم كه دیالوگی از یك فیلم است، میگویم: یك نگاه به پلبنداز، فقط یك نگاه. فیلمی از سیدنی لومت یا جای دیگر میگویم: مننمیخوام از گذشته كه گذشته، چیزی بگم از آواز زیر بارون و فیلمهای جانفورد...
.
[/font]
[font=Tahoma]
میرطاهر مظلومی برای بازی در نقش خسرو به خودش چه نمرهای میدهد؟
من اهل نمره دادن نیستم، چون معتقدم مردم بهترین داورهستند، آنها خیلی ریزبینانه به همه كارها نگاه میكنند و به آنها امتیاز ونمره میدهند. مهم مردم هستند كه باید كار یا نقشی را بپسندند.
[/font]
[font=Tahoma]
به نظر میرسد نقش خسرو بتواند پای شما را به كارهای كمدی باز كند، نظر خودتان چیست؟
امیدوارم چنین شود چون بازی در نقشهای كمدی بخصوص كمدی موقعیت را خیلی دوست دارم.
[/font]
[font=Tahoma]
داستان سریال عبور از پاییز شبیه كدام یك از فیلمهایی است كه تاكنون دیدهاید؟
به نظر من، مخاطبان باید تا پایان قصه صبر كنند بعد دربارهشباهتهای این سریال با برخی فیلمها قضاوت كنند. الان یك عده میگویندشبیه شاه لیر است، عدهای آن را شبیه پاییز پدرسالار میدانند و گروهی هممیگویند مثل فیلم پدرخوانده است، اما چند قسمت پایانی سریال عبور ازپاییز به همه این مقایسهها پایان میدهد، چون گرههای داستان باز میشود،شخصیتها بیشتر معرفی میشوند و تعلیق داستان نیز بیشتر میشود.[/font]
.