من یه کلمه در هم می نویسم شما باید بگید این کلمه چیه و کسی که کلمه درست را گفت باید کلمه درهم بعدی را بزاره ( کلمه در هم می تونه اسم شهر کشور جای دیدنی و... باشه )
قوانین :
1-دوستان منتظر تایید نباشن و نپرسن درسته یا غلط
2-اسپم ندین جون من ( جون من چرا جون خودتون )
3- مهم نیست چی مد نظر شما بوده،مهم اینه که کلمه ای که ارائه دادن معنی دار باشه.
4-کلمات دو قسمتی، سه قسمتی، کلا مرکب نگید.
5-کلمات خارجی بی ربط و بی معنی به کار نبرید.
6-از ارسال کلمات غیر اخلاقی جدا خوداری کنید.
تبصره : ممکنه کلمه ای که شما ساختین با کلمه ای که تو ذهن طراح سوال بوده فرق داشته باشه که در این صورت مشکلی وجود نداره و جواب قبوله
ضمناً هركس آخرين بار يه كلمه گفت كه كسي تا يك هفته جوابشو نداد در صورت درست بودن كلمه كه از خودش ميپرسيم باهوشترين فرد انجمنه
مثال : [COLOR=seagreen]ا - ز- ی - ر- ش[/COLOR]
که میشه =>>> [COLOR=red]شیراز [/COLOR]
[COLOR=#0c0c0c]راستی تا نپرسیدید هیچ جایزه ای هم نداره (شایدم در اینده برای باهوشترین باهشوترینها داشت)[/COLOR]
[COLOR=#0c0c0c][/COLOR]
[COLOR=#0c0c0c]یا حق[/COLOR] _________________
دوستان عزيز اگر مطلبي مورد استفاده شما قرار گرفت و از اون راضي بوديد مي تونيد به جاي ارسال پست بي مورد براي تشكر با کليک بر روي کليد تشکر قدرداني خود را از ارسال کننده مطلب اعلام کنيد.
[COLOR=#d8d8d8]اسم یه بازی کامپیوتریه![/COLOR] _________________ برای خواندن فن فیکشن "هری پاتر و مرگخوار ولدمورت" به لینک زیر مراجعه کنید:
(فقط كاربران عضو ميتوانند لينكها رو مشاهده كنند. عضو شويد و يا وارد شويد.)
عضو شده در: 17 اردیبهشت 1387
آغازگر 11 تاپيك
مدالها: 0
مرحله : 14
میزان فعالیت:
46 / 426
11%
سرعت فعالیت:
203 / 203
100%
مانده تا مرحله بعد:
16 / 33
48%
[وضعيت كاربر:آفلاین]
تاریخ: سهشنبه 23 مهر 1387 - 20:21 عنوان:
گاواندا در شرقی ترین قسمت آفریقای جنوبی
ن . س . و . ک . ی . ف
از این صفحه خارج نیست _________________ از دوستانی که علاقه مند به عضویت در تیم نقد سایت هستند خواهشمندم به من یه پیام خصوصی مبنی بر عضویت در تیم نقد بزنند **************************************************************
یه پیر خردمند میگفت : این انتخابهای ما هستند که سرنوشت مارو مشخص میکنند
بند انگشتی, برای دیدن عکس به صورت کامل بر روی آن کلیک نمایید
براي خوندن داستان بسيار زيباي فاينال فانتزي 8 به لينك زير مراجعه فرماييد
(فقط كاربران عضو ميتوانند لينكها رو مشاهده كنند. عضو شويد و يا وارد شويد.)
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید