آخرش بخت اين كتاب هم باز شد و وقت كردم اسكنش كنم
اميدوارم از اين كتاب زيبا كمال استفاده رو ببرين (اين كتاب نيز قسمتي از آموزشهاي دون خوان و همچنين سفرهاي كارلوس به دنياهاي مختلف هست كه مانند يك رمان جادگري بسيار زيبا و مهيج نگارش شده است و تنها فرقش با رمانهاي فانتزي در اينه كه با تمرين ميتونين تجربهي از اين كتاب بدست بيارن):angel:
عضو شده در: 14 مرداد 1387
آغازگر 22 تاپيك
مدالها: 0
مرحله : 18
میزان فعالیت:
227 / 711
32%
سرعت فعالیت:
339 / 339
100%
مانده تا مرحله بعد:
28 / 45
62%
[وضعيت كاربر:آفلاین]
تاریخ: پنجشنبه 11 مهر 1387 - 13:27 عنوان:
ببخشید دوست عزیز ...پرشین درایو ویروسیه...
اگه میشه یه جا دیگه آپش کن _________________ نخستین و عظیم ترین پیروزی، شکست دادن خود است و شکست خوردن از خود شرم آورترین و زشت ترین شکستی است که وجود دارد.
با سلام
با اینکه در گذشته ای دور و در دوران نوجوانی سری کامل این کتابها را مطالعه کرده بودم ولی چون کتابها را برای مطالعه به دیگران داده بودم مدتها بود در وب بدنبال این کتابها بودم .از اینکه زحمت کشیدید و این کتابها را برای عموم قابل استفاده نمودید(مخصوصا با توجه به اینکه مدتهاست تجدید چاپ نشده است)از شما دوست عزیز سپاسگزارم.
عضو شده در: 15 اردیبهشت 1386
آغازگر 4 تاپيك
مرحله : 7
میزان فعالیت:
1 / 130
1%
سرعت فعالیت:
62 / 62
100%
مانده تا مرحله بعد:
6 / 16
37%
تاریخ: یکشنبه 28 مهر 1387 - 00:49 عنوان:
فصل 5و 6 رو هم ميتونيد از بالا بگيريد
ايمان جان شما لطف داريد
من به دليل اينكه خودم مشكل زيادي سر پيدا كردنشون كشيدم و به نظر من اين كتابها بسيار ارزشمند هستند اونا رو توي سايت گذاشتم تا ديگران هم استفاده كنند _________________ جادوگر سفید
عضو شده در: 17 اردیبهشت 1387
آغازگر 11 تاپيك
مرحله : 14
میزان فعالیت:
46 / 426
11%
سرعت فعالیت:
203 / 203
100%
مانده تا مرحله بعد:
17 / 33
51%
تاریخ: چهارشنبه 1 آبان 1387 - 22:40 عنوان:
از کتاب مفیدتون ممنونم
_________________ از دوستانی که علاقه مند به عضویت در تیم نقد سایت هستند خواهشمندم به من یه پیام خصوصی مبنی بر عضویت در تیم نقد بزنند **************************************************************
یه پیر خردمند میگفت : این انتخابهای ما هستند که سرنوشت مارو مشخص میکنند
بند انگشتی, برای دیدن عکس به صورت کامل بر روی آن کلیک نمایید
براي خوندن داستان بسيار زيباي فاينال فانتزي 8 به لينك زير مراجعه فرماييد
(فقط كاربران عضو ميتوانند لينكها رو مشاهده كنند. عضو شويد و يا وارد شويد.)
با تشکر فراوان از شما دوست عزیز بخاطر قراردادن این کتابها
واینکه حتی المقدور به تلاش ارزشمندتان ادامه داده وبقیه کتابهای این نویسنده را هم در سایت قرار دهید
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید