پشتیبانی از تمام نیوک های ارائه شده، انواع مد، ماژول، بلوک و امکانات دیگر در اختیار شما قرار خواهد گرفت.
بچه هاي ايروني :: مشاهده موضوع - شــايعه بسازيد (طنز و شوخي)
پرسشهای متداول
پرسشهای متداول
جستجو
جستجو
لیست اعضا
لیست اعضا
گروههای کاربران
گروههای کاربران
مدال‌ها
مدال‌ها
مدیران سایت
مدیران سایت
درجات
درجات
مشخصات فردی
مشخصات فردی
ورود
ورود
پیامهای خصوصی
پیامهای خصوصی
كاربران گرامي اگر مطلبي مورد استفاده شما قرار گرفت و قصد تشكر از آن را داريد، خواهشمنديم به جاي ارسال پست بي مورد از كليد استفاده كنيد.
فهرست بچه هاي ايروني » طنز

ارسال موضوع جدید   پاسخ دادن به این موضوع   تشکر کردن از تاپیک   Printer-friendly version
شــايعه بسازيد (طنز و شوخي) رفتن به صفحه : قبلی  1, 2, 3 ... 32, 33, 34
مشاهده موضوع قبلی :: مشاهده موضوع بعدی  
نویسنده پیام
khorzo_khan
دوست حرفه ای
دوست حرفه ای

عضو شده در: 15 تیر 1387
آغازگر 13 تاپيك

تشکر شده 10 بار در 7 پست

مدال‌ها: 0
مرحله : 29
میزان فعالیت: 1542 / 2142  
 72%
سرعت فعالیت: 1022 / 1022  
 100%
مانده تا مرحله بعد: 8 / 94  
 8%
[وضعيت كاربر:آفلاین]

پست تاریخ: سه‌شنبه 19 شهریور 1387 - 06:47    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

بچه ها چندتا خبر دسته اول....
جيمز قراره زن بگيره...

مبارکه...خودش روش نميشد به من گفت که بگم...الانم همش داره دنبال يه بهونه ميگرده تا سايتو ول کنه و بره دنبال کاراي عروسيش.... ديگه مجبور شدم بگم...اعضاي اين سايت بايد بدونن مديرشون داره چيکارا ميکنه.....
براي سلامتي عروس و داماد صلوات
خبر دوم......دارن و آذرخش بالاخره اعتراف کردند...اونم پيش من....روشون نميشد گفتن من بگم.....
اين دوتا قرار گذاشتن ازدواج کنن ...دارن به عنوان عروس......آذرخش به عنوان داماد.. ...مبارک باشه..دست بزنيد براشون ...براي سلامتي عروس و داماد صلوات ..
خبر سوم.... متوجه شديد طوفان يه مدت غيبت داشته...آخرش هم اومده ميگه به خاطر مريضي و عمل و از اين جور حرفا بوده...اما ديروز اومد پيش من اعتراف کرد
اون قراره با دختر همسايشون ازدواج کنه....داشته کاراي عروسي را درست ميکرده....اگه باور نميکنيد بريد از لارتن بپرسيد....يه ماه قبل که توي اين سايت داشتيم راجع به عاشقي و زن گرفتن حرف ميزديم طوفان عاشق شده...قراره مراسم ازدواجش رو همزمان با جيمز و (دارن-آذرخش) برگذار کنه ...مبارک باشه...براي سلامتي عروس و داماد صلوات
خلاصه خبراي بعدي رو بعدا بهتون ميگم
عروسي شما هم مبارک باشه...براي سلامتي عروس و داماد صلوات ...يادم رفت...صلوات رو ميگم

[img]http://upload.iranblog.com/1/1217461863.jpg[/img]

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی ارسال email مشاهده وب سایت این کاربر شناسه عضویت در Yahoo Messenger
نمایش پستها:   
ارسال موضوع جدید   پاسخ دادن به این موضوع   تشکر کردن از تاپیک   Printer-friendly version تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours می‌باشند
رفتن به صفحه : قبلی  1, 2, 3 ... 32, 33, 34
صفحه 34 از 34

پرش به:  
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید
شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید
شما نمی توانید در این بخش رای دهید
شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید
شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید