تاریخ: شنبه 19 مرداد 1387 - 00:42 عنوان: حذف تغییرات انجام شده روی عکس ها(ویندوز ویستا)
یکی از برنامه ی های جانبی و جالبی که به ویستا اضافه شده است٬ Windows photo Gallery نام دارد که ابزاری قوی برای مدیریت فایل های گرافیکی از قبیل عکس ها ٬ فیلم ها و ... بحساب می آید. همچنین با استفاده از این ابزار میتوانید عکس های دیجیتالی خود را حتی ویرایش و دستکاری هم بکنید.اما قابلیت جالبی که در این برنامه قرار داده شده است٬ امکان برگرداندن تصاویر اصلی و Undo کردن همه ی تغییراتی است که قبلا با استفاده از این ابزار بر روی آن انجام شده است.برای مثال اگر تصویری را یک ماه پیش ویرایش کرده باشید و اکنون از تغییرات به وجود آمده راضی نیستید ٬ با استفاده از این قابلیت میتوانید به راحتی آن را به شکل اول باز گردانید .برای این منظور برنامه Photo Gallery را باز کرده و روی تصویر مورد نظر دوبار کلیک کنید.حال کلید های Ctrl + R را فشار دهید.پیامی به شما نشان داده خواهد شد که در آن باید گزینه Revert را انتخاب کنید. با این کار همه تغییرات انجام شده حذف خواهند شد و فایل اصلی به نمایش در خواهد آمد.
منبع:ماهنامه ی رایانه خبر _________________ برای خواندن فن فیکشن "هری پاتر و مرگخوار ولدمورت" به لینک زیر مراجعه کنید:
(فقط كاربران عضو ميتوانند لينكها رو مشاهده كنند. عضو شويد و يا وارد شويد.)
من چیکار کنم.این مطلب رو تو مجله دیدم گفتم تایپ کنم تا شاید به دردتون بخوره.
َدر ضمن شایدخیلی ها از نرم افزار ACDSee استفاده نکرده باشند
_________________ برای خواندن فن فیکشن "هری پاتر و مرگخوار ولدمورت" به لینک زیر مراجعه کنید:
(فقط كاربران عضو ميتوانند لينكها رو مشاهده كنند. عضو شويد و يا وارد شويد.)
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید