عضو شده در: 29 اردیبهشت 1387
آغازگر 20 تاپيك
مدالها: 0
مرحله : 11
میزان فعالیت:
16 / 272
6%
سرعت فعالیت:
130 / 130
100%
مانده تا مرحله بعد:
19 / 25
76%
[وضعيت كاربر:آفلاین]
تاریخ: دوشنبه 30 اردیبهشت 1387 - 02:09 عنوان:
خدایا تو رحم کن بابا این چیه ماشینه یا غورباقه؟
اه اه اه چقدر بیریخته دیگه مونده این سایپا پراید لیموزین بزنه.
یک پراید رو کارخونه ی کیا زد سایپا کپی کرد از روش بعد چند بار تغییرش داد تا ما از مدل بی صندق به با صندق رسیدیم بعد سایپا پیشرفت کرد نیمه صندق زد(141) و اینک پراید صندق تابستانی برای حمل گوسفند و... . _________________
بند انگشتی, برای دیدن عکس به صورت کامل بر روی آن کلیک نمایید
خیلی خفته
مثل لاکپشته
تو بازار هم اومده؟؟ _________________ من اینجا بس دلم تنگ است و هر سازی که میبینم بد اهنگ است بیا ره توشه برداریم قدم در راه بی برگشت بگذاریم ببینیم اسمان هر کجا همین رنگ است؟؟
na baba irani ha ham mokhtare shodam
nemishe chiz khoshgel tari besazan??? _________________ من اینجا بس دلم تنگ است و هر سازی که میبینم بد اهنگ است بیا ره توشه برداریم قدم در راه بی برگشت بگذاریم ببینیم اسمان هر کجا همین رنگ است؟؟
شاید موتور تریلی بسازن
من که بعید نمیدونم
شاید فلوکسو دوچرخه کنن _________________ من اینجا بس دلم تنگ است و هر سازی که میبینم بد اهنگ است بیا ره توشه برداریم قدم در راه بی برگشت بگذاریم ببینیم اسمان هر کجا همین رنگ است؟؟
خوبه بابا ماچرخه هم که داره میاد(ماکسما دوچرخه) 1 میلیون با اب کار میکنه بیشتر مجانیه تازه کلی هم پا میزنی و در مصرف برق(چه ربطی؟؟)صرفه جویی میکنی
من پینکوکیو 15 سال دارم _________________ من اینجا بس دلم تنگ است و هر سازی که میبینم بد اهنگ است بیا ره توشه برداریم قدم در راه بی برگشت بگذاریم ببینیم اسمان هر کجا همین رنگ است؟؟