عضو شده در: 13 اردیبهشت 1386
آغازگر 89 تاپيك
مدالها: 0
مرحله : 17
میزان فعالیت:
37 / 630
6%
سرعت فعالیت:
301 / 301
100%
مانده تا مرحله بعد:
14 / 41
34%
[وضعيت كاربر:آفلاین]
تاریخ: پنجشنبه 26 اردیبهشت 1387 - 13:18 عنوان: خوشگل ترین وزیر دنیا
با سلام
خوشگل ترین وزیر دنیا
در زیباترین کابینه جهان
بند انگشتی, برای دیدن عکس به صورت کامل بر روی آن کلیک نمایید
در حالی که سیلویو برلوسکونی، نخست وزیر جدید ایتالیا پیشتر کابینه زاپاترو همتای اسپانیایی خود را زنانه و بیش از حد "قرمز" نامیده و حضور پرشمار زنان در این کابینه را به استهزا گرفته بود اکنون در کابینه جدید خود از چهار زن استفاده کرده است.
برلوسکونی اخیرا اعضای دولت جدید خود را معرفی کرد که نکته قابل توجه حضور 4 وزیر زن در این کابینه است و جالب آن که یکی از این وزیران، مدل و ملکه سابق زیبایی است که تصاویر متعددی از وی به صورت نیمه عریان در نشریات و سایت های مختلف به چشم می خورد.
مارا کارفانیا، 33 ساله، که سال 1997 در مسابقات زیبایی ایتالیا شرکت و پس از آن در یک شبکه تلویزیونی متعلق به برلوسکونی مشغول به کار شد، طی سال های اخیر به دنیای سیاست رو آورده و اکنون به عنوان وزیر "فرصت های برابر" در کابینه جدید برلوسکونی منصوب شده است.
نکته جالب توجه آن که کارفانیا، همان زنی است که باعث شد برلوسکونی در برابر ملت ایتالیا از همسرش ورونیکا عذرخواهی کند.
به گزارش روزنامه دیلی میل، برلوسکونی 71 ساله سال گذشته طی مراسمی به کارفانیا گفته بود: "حاضرم با تو ازدواج کنم اما متاسفانه نمی شود، چون که همسر دارم!"
در پی این اظهارات ورونیکا همسر خشمگین برلوسکونی با ارسال نامه ای به یک روزنامه ایتالیایی خواهان عذرخواهی وی شد.
کارفانیا در خصوص انتشار تصاویر نامناسب خود در سایت ها و نشریات مختلف همواره بر ارزش های خانوادگی تاکید کرده و گفته که هیچ یک از این تصاویر تحریک کننده نیستند!
در کابینه برلوسکونی علاوه بر کارفانیا سه وزیر دیگر زن نیز به چشم می خورد. "استفانیا پرستیگیاکامو" به عنوان وزیر محیط زیست، "ماریا استیلا گلمینی" به سمت وزیر آموزش و "جورجیا ملونی" به عنوان وزیر امور جوانان منصوب شده اند.
برلوسکونی روز پنج شنبه رسما برای سومین بار به سمت نخست وزیر ایتالیا منصوب شد. وی در ترکیب کابینه خود "جیولیو ترمونتی" را به سمت وزیر اقتصاد و "فرانکو فراتینی" را به عنوان وزیر خارجه معرفی کرد.
براساس این گزارش در جریان انتخابات زود هنگام ایتالیا که طی روزهای ۲۵و ۲۶ فروردین سال جاری برگزار شد، جناح راست گرایان میانه به ریاست سیلویو برلوسکونی بر جناح چپ گرایان میانه به ریاست والتر ولترونی پیروز شد. _________________
دوستان عزيز اگر مطلبي مورد استفاده شما قرار گرفت و از اون راضي بوديد مي تونيد به جاي ارسال پست بي مورد براي تشكر با کليک بر روي کليد تشکر قدرداني خود را از ارسال کننده مطلب اعلام کنيد.
عضو شده در: 5 فروردین 1387
آغازگر 8 تاپيك
مرحله : 10
میزان فعالیت:
11 / 230
5%
سرعت فعالیت:
110 / 110
100%
مانده تا مرحله بعد:
21 / 22
95%
تاریخ: چهارشنبه 26 تیر 1387 - 08:34 عنوان:
فاطمه جان این سوال بود کدومشون وزیره؟
اول میخوندی مطلب رو بعد میفهمیدی همشون وزیرن!
خوب فک کنم نفر دوم از سمت چپ کت و شلوار مشکیه چون بهش میخوره 35 ساله باشه
کناریشم وزیر جوانانه
چرا کشور ما از این وزیرا نداره؟
من میخوام با این وزیر جوانان درد و دل کنم!
عضو شده در: 2 فروردین 1387
آغازگر 4 تاپيك
مرحله : 13
میزان فعالیت:
29 / 370
8%
سرعت فعالیت:
176 / 176
100%
مانده تا مرحله بعد:
10 / 30
33%
تاریخ: چهارشنبه 26 تیر 1387 - 15:13 عنوان:
نقل قول:
فاطمه جان این سوال بود کدومشون وزیره؟
اول میخوندی مطلب رو بعد میفهمیدی همشون وزیرن!
خوب فک کنم نفر دوم از سمت چپ کت و شلوار مشکیه چون بهش میخوره 35 ساله باشه
کناریشم وزیر جوانانه
چرا کشور ما از این وزیرا نداره؟
من میخوام با این وزیر جوانان درد و دل کنم!
موافقم منم دردو دلم گرفت!
نقل قول:
خوب برین اسمشو سرچ کنین عکساشو پیدا کنین
خوبه فکر نکنم ایتالیا برای مدت خیلی زیادی دست به تظاهرات بزنه
کی گفته ما همچین چیزی توی کشورمون نداریم پس این رئیس سازمان ملی جوانان کیه
اگه خواستین حاضرم عکساشو بدم
ولی فکر کنم تا فرستادم از سایت اخراجم کنن _________________ حاشا که من به موسم گل ترک مـــَی کنم من لاف عقل میزنم این کار کی کنم
از قیل و قال مدرســــه حالی دلم گرفت یک چند خدمت معشوق و می کنم
کی بود در زمانـه وفــا جــــام مــی بخـــواه تا من حکایت جم و کاووس کی کنم
این جان عاریت که به حافظ سپرد دوست روزی رخش ببینم و تسـلیم وی کنم
حافظ