بچه هاي ايروني :: مشاهده موضوع - فوتبال ایران بعد از برد و باخت (طنز)
پرسشهای متداول
پرسشهای متداول
جستجو
جستجو
لیست اعضا
لیست اعضا
گروههای کاربران
گروههای کاربران
مدال‌ها
مدال‌ها
مدیران سایت
مدیران سایت
درجات
درجات
مشخصات فردی
مشخصات فردی
ورود
ورود
پیامهای خصوصی
پیامهای خصوصی
كاربران گرامي اگر مطلبي مورد استفاده شما قرار گرفت و قصد تشكر از آن را داريد، خواهشمنديم به جاي ارسال پست بي مورد از كليد استفاده كنيد.
فهرست بچه هاي ايروني » طنز

ارسال موضوع جدید   پاسخ دادن به این موضوع   تشکر کردن از تاپیک   Printer-friendly version
فوتبال ایران بعد از برد و باخت (طنز)
مشاهده موضوع قبلی :: مشاهده موضوع بعدی  
نویسنده پیام
alipor
خودمونی شده
خودمونی شده

عضو شده در: 4 اسفند 1386
آغازگر 18 تاپيك

تشکر شده 5 بار در 5 پست

مدال‌ها: 0
مرحله : 21
میزان فعالیت: 169 / 996  
 17%
سرعت فعالیت: 475 / 475  
 100%
مانده تا مرحله بعد: 49 / 56  
 87%
[وضعيت كاربر:آفلاین]

پست تاریخ: پنج‌شنبه 22 فروردین 1387 - 00:59    عنوان: icon_mocker فوتبال ایران بعد از برد و باخت (طنز) پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

از آنجایی که سرمربی فوتبال هم مثل پودر لباسشویی قحط شده و هرشب رییس فدراسیون فوتبال عینهو لولک (شخصیت لاغر و دراز در کارتن بولک و لولک م.) که کت داداش بدنسازش را پوشیده باشد به تلویزیون می آید و لبخند می زند و نگاه شرمنده اش را به گل قالی می دوزد و وعده ی سرخرمن می دهد و از آنجایی که هرچی خواستی را از ما بگیر ولی این فوتبال و افتخار ملی و خداداد عزیزی عجب گل تمیزی را از ما نگیر بر آن شدیم ببینیم افراد زیر بعد از قبول سرمربیگری تیم ملی چه می گویند:[/b]

1. غلام پیروانی

بعد از پیروزی: این بچه ها خوب فوتبال کِردن. یه مشت جکِ جوون رو ریختیم تو زمین که یه بلیط اتوبوسو تو جیبشون ندارن.
بعد از شکست (با چشمون قرمز): ما ای تیمو با بیست میلیون بستیم. یه مشت سرباز صفرو به ما دادن. با تیرکمون ما رو فرستادن به جنگ ژ. ث. ای بچه ها الان یه هفته اس نون نخوردن. اون ممد پابرهنه بازی می کنه قِرار بوده آقای مجیدی براش کفش بفرسته هنوز نفرستاده ولی گفته تا بازی با کویت می فرستم. تو شیرازم که غریبیم. جون بچه هاتون یه کمکی بکنین این شب جمعه ای.

2. افشین قطبی

بعد از پیروزی: نیمه ی اول سازمانداری تیم بد بود. بعد نیمه دوم سازمانداری و انرژی خوب شد و تیم من نشان داد که دل شیر دارد.
بعد از شکست : سازمانداری تیم بد بود ولی هنوز تیم من دل شیر دارد.
لطیفه ی خنک: یه روز به افشین قطبی می گن یه جمله به فارسی بگو که توش سازمانداری و دل شیر نباشه. افشین قطبی هوا بهش نمی رسه خفه می شه.

3. امیر قلعه نوعی

بعد از پیروزی: من که گفتم اگه بهم وقت بدین تیم رو می برم جام جهانی 2026.
بعد از شکست : اگه مدافع اونها دقیقه ی نود سه تا گل به خودشون می زد و گلر اونها از دو دست و دو پا فلج بود و داور هم هفت هشت تا پنالتی به نفع ما می گرفت و سه تا از اونها رو اخراج می کرد و شیب زمین هم به سمت اونها بود، اوضاع الان سیصد و شصت درجه بلکه هم بیشتر فرق می کرد.

4. امیر حاج رضایی

بعد از پیروزی: آقای فردوسی پور! من فقط قناعت می کنم به این جمله ی ژان ژاک روسو در کتاب اعترافاتش که میگه: زدم تو خال!
بعد از شکست : میشل فوکو در کتاب خاطراتش با عنوان نقد ادبی و پست مدرنیسم میگه: هرکی خربزه می خوره پای لرزش هم میشینه.

5. علی پروین

بعد از پیروزی: بین دو نیمه به بچه ها گفتم ک...ننه تون اگه ببازین. این شد که بردیم.
بعد از شکست : بچه ها ولنگ و واز بازی می کردن. بین دو نیمه هم بهشون گفتم ک...ننه تون اگه ببازین دو سه بار هم گفتم ولی باختیم. بچه ها دیگه رو ک...ننه شون حساسیت ندارن مثکه کم کم داره وقتش میشه فحش بدم.

6. مهندس علی آبادی

بعد از پیروزی: جناب رییس جمهور گفتن ببرید ما هم بردیم.
بعد از شکست : جناب رییس جمهور گفتن ببازید ما هم باختیم.

7. کلمنته

بعد از پیروزی: من می خوام برم خونه مون پیش ننه ام.
بعد از شکست : من می خوام برم خونه مون پیش ننه ام.

8. اکبر میثاقیان

بعد از پیروزی: من به این بچه ها گفتم فکر کنین جلو پرسپولیس دارین بازی می کنین.
بعد از شکست : برج میلاد سه تومن دربست.

۹. جواد خیابانی

بعد از پیروزی: در سال اتحاد ملی این پیروزی رو به مردم قهرمان تبریک می گیم.
بعد از شکست : چیزی از ارزش های بچه های ما کم نمیشه. اینا همه تو تیم های باشگاهی رقیبن تو تیم ملی رفیق!

10. مرتضی کربلایی لو

بعد از پیروزی: بیت: بزرگی از آن یافت کو پست شد / در نیستی کوفت تا هست شد
جناب آقای سپ بلاتر.
از آنجایی که اینجانب هنوز مشغول تلمذ و کسب علم هستم خواهشمندم عنوان قهرمانی در جام جهانی 2010 را از اینجانب پس گرفته یک مقام بین بیستم تا سی و دوم به حقیر اعطا کنید. باتشکر

بعد از شکست : این برد حق منه، سهم منه، عشق منه. من طلاق نمی دم. نمی دم.

11. مایلی کلنگ

بعد از پیروزی: این بچه ها به قدری در اردوهایی که ما داشتیم روی معنویاتشون کار کردن که من خدمتتون عرض کنم آقای فردوسی پور اصلا اگر می خواستن ببازن هم نمی تونستن.
بعد از شکست : آخه آقای فردوسی پور ما چیمون درسته که فوتبالمون باشه. همه چیزمون باید به همه چیزمون بیاد.

12. مجید جلالی

بعد از پیروزی: من بازی های تیم های ملی سراسر کهکشان راه شیری رو در دو قرن اخیر با رایانه تحلیل کردم دیدم اگر هفت هزار و پونصد بار آرش برهانی توپ رو از تو شش قدم بزنه سمت دروازه خالی شاید ضربه ی هفت هزار و پونصد و یکمی بخوره تو تیر.
بعد از شکست : من تو تمرین با بچه ها انتگرال دوگانه کار کرده بودم نمی دونم چرا تو زمین یه دریبل دو طرفه هم نمی تونستن بزنن. Laughing Laughing Laughing

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی ارسال email
کاربران مقابل به خاطر این پست تشکر کرده اند : James
:
slnsln
تازه کار
تازه کار

عضو شده در: 30 تیر 1387
آغازگر 2 تاپيك

تشکر شده 6 بار در 3 پست

مرحله : 9
میزان فعالیت: 11 / 193  
 6%
سرعت فعالیت: 92 / 92  
 100%
مانده تا مرحله بعد: 20 / 20  
 100%

پست تاریخ: سه‌شنبه 19 شهریور 1387 - 01:45    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

غوق العاده بود. قابل توصيف نيست. مخصوصا مال حاج رضايي و قلعه نويي. مرسي
ببخشيد اگه اينقدر ذوق مي كنم بچه ها ولي خوب شاد ترين لحظات زندگيم همين خوندن چهار تا چرت و پرته

با تو بودن خيلي برام فرق داره

جز با صداي تو اروم نمي گيرم
ازديدن يادگاري دلم مي گيره

از تنها بودن تو دنيا من خيري نديدم

يه روزي گفتي ميرم تو كه تنهام گزاشتي

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی ارسال email شناسه عضویت در Yahoo Messenger
daren
خودمونی شده
خودمونی شده

عضو شده در: 20 مرداد 1387
آغازگر 5 تاپيك

تشکر شده 4 بار در 3 پست

مرحله : 17
میزان فعالیت: 132 / 630  
 21%
سرعت فعالیت: 301 / 301  
 100%
مانده تا مرحله بعد: 1 / 41  
 2%

پست تاریخ: سه‌شنبه 19 شهریور 1387 - 04:02    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

چه همه از خودشون میان
منم کاش مثلشون خوش بودم
تو شکست خوب خودشونو کنار میکشن

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی مشاهده وب سایت این کاربر
نمایش پستها:   
ارسال موضوع جدید   پاسخ دادن به این موضوع   تشکر کردن از تاپیک   Printer-friendly version تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours می‌باشند
صفحه 1 از 1

پرش به:  
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید
شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید
شما نمی توانید در این بخش رای دهید
شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید
شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید