دوستان من یک مشکلی دارم که حدود 3 ماه هست دارم روش کار می کنم ولی به هیچ نتیجه ای نرسیدم
بگذارید اول یک مثال بزنم
شما حتما تا حالا به سایت هایی رفتین که بنر های تبلیغاتی توشون هست که کلیکی پول برای صاحب سایت واریز میشه یعنی مثلا اگر امروز 10 تا کلیک بر روی بنر مشتری شد طرف حساب مبلغی را به صاحب سایت می ده
خوب این بنر ها همه دارای یک کد هستند که بهشون می گن کد های جاوا اسکریپت که وقتی اون کد را در قسمت بلوک کپی می کنی و بلوک را اجرا می کنی به جای نشون دادن کد بنر را نشون می ده
خوب من هم این کار را کردم و کد را برداشتم و تو سایت تو قسمت بلوک های گذاشتم و بلوک را اجرا کردم ولی با کمال تعجب دیدم بلوک کد خام را نشون من داد و نه بنر مورد نظر را
من حتی صفحه که باید داخلش بلوک را ویرایش کنی را نیز آوردم و اون قسمت را به صورت متن اچ تی ام ال { سورس } کردم و دوباره کد را کپی کردم و تو اون قسمت گذاشتم در واقع دیگه همه چیز درست درست انجام شد و دوباره بلوم را اجرا کردم که این دفعه با نکته جدیدی روبرو شدم این دفعه بلوک نه تنها بنر را نشون نداد بلکه کد خام را هم نشون نداد و به جاش یک بلوک خالی را به من نمایش داد
کلا سایت من با کد های اسکریپت مشکل داره نمی دونم هم چه کنم
در هر صورت سایت من حدود 6500 کاربر داره و روزانه صفحاتش بالای 15000 هزار بازدید میشه و هر کس به من کمک کنه و مشکل من را حل کنه من هم به صورت رایگان بنر او را به مدت یک هفته بالای سایت به نمایش می گذارم تا بتونم کارش را جبران کنم
اسم سایت من (فقط كاربران عضو ميتوانند لينكها رو مشاهده كنند. عضو شويد و يا وارد شويد.) هست
من منتظرم اگر کمکم کنید ممنون می شوم
اینئ هم اطلاعاتی در مورد سایت :
INP-Nuke Version Number: INP-Nuke 3.0.7
دوست عزیزم این موضوع را تو سایت ایران نیوک مطرح کردم ولی نشد و کسی جوابی نداد جز شما مدیر اصلی سایت james عزیزم
اونجا از من سوال کرده بودید که »:»
دوست عزیز برای اینکار لازم است یک بلوک بسازید.
اگر مایلید کدهاتونو بدید من براتون بسازم و یا اینکه می تونید از ماژول ابزارهای وبمستر که در همین سایت هست استفاده کنید.
و این هم جواب من »:»
من که هر چی گشتم نتونستم ایت ماژول ابزار ها را پیدا کنم ممنونت میشم اگر لینک دانولدش را بهم بدی
در مورد کد هم چشم روی چشمم این فایل را دانلود کن توی این فایل هست کد ها
(فقط كاربران عضو ميتوانند لينكها رو مشاهده كنند. عضو شويد و يا وارد شويد.)
این هم یک لینک دیگه از هر دو می تونی بگیری
(فقط كاربران عضو ميتوانند لينكها رو مشاهده كنند. عضو شويد و يا وارد شويد.)
ممنون می شم کمکم کنی
راستی تو این چیزی که گذاشتم برای دانلود هم صفحه save شده کد ها هست و هم خود کد ها تو word
عضو شده در: 12 تیر 1386
آغازگر 721 تاپيك
مدالها: 0
مرحله : 63
میزان فعالیت:
19919 / 19919
100%
سرعت فعالیت:
9406 / 9406
100%
مانده تا مرحله بعد:
436 / 454
96%
[وضعيت كاربر:آفلاین]
تاریخ: جمعه 16 فروردین 1387 - 09:57 عنوان:
bia2inja, دوست عزيز من سايتتون رو ميشماسم و الان هم مشاهده كردم
بنرهاتون خوشبختانه اينطور كه نشون ميده درست شده.
خوشحالم مشكلتون حل شده
فكر كنم ديگه صحبتي نباشه. _________________
اشـــــتباه نكنيد
پروانه شب سياه نيست،
اينگونه تصوّرش كنيد:
همرنگ تنها روزنه اميد شما
در تاريكي شبهاي تيره
همشكل آرزوهاي زيباي شماست
بر لوح طلايي دفتر زندگي
هرجا سياهي هست ، ديده ميشود
(نه براي آنكه سياهي را دوست دارد...!
او زاده شب است، پس هرگاه در تاريكي خيالت
به دنبال ماوا و امّيدي بودي... صدايش كن تا راهنمايت باشد... )
به به سلام اقا امیر حالا کدوم امیر خدا داند
من پوریام یوزر SLim4shady تو سایتت
خوب چند راه داره
یکی اینکه اپگرید کنی به نیوک 4 !!
دو اینکه از iframe استفاده کنی
سه اینکه
mainfile.php که در روت قرار داره باز کن
حدود خط 1941